Підсумки вересня 2020 від Олени Фурса!

Підсумки вересня 2020 від Олени Фурса!

Підсумки проведеної роботи та плани на жовтень. Запрошую ознайомитись з інформацією.

  1. Коучингові зустрічі з підприємцями та потенційними керівниками, які розпочали зміни, нові активності та результативну співпрацю; підприємці з різноманітних сфер - розвитку інтернет магазинів, будівництво, СТО, салони краси та власники роздрібних магазинів! Змогла провести 7 коучингових зустрічей в вересні з різними підприємцями та лідерами керівниками відділів.
  2. Практичні-тренінги (корпоративні) по сервісному обслуговуванні клієнтів, веденню переговорів та практичні завдання, які дозволили отримати нові інструменти в своєму бізнесі; (5 тренінгів/Львів, 3 дні Одеса, Ковель а також 2 корпоративні тренінги під замовлення компанії з індивідуальною підготовкою програми тренінгу враховуючи зони розвитку);
  3. роздрібна мережа по продажу спортивних товарів - магазини: «EuropaSport» змогли чудово попрацювати в практичній співпраці (тренінг, аналіз роботи персоналу, пошук нових ідей та особисті рекомендації);
  4. Продовжую проводити проектну співпрацю з різними підприємцями по розвитку бізнесу та впровадженню ефективних і конкурентних мір, з якими працюю постійно і систематично протягом 20 років!
  5. Маючи експерта з рекрутингу, маркетингу, смм-розвитку та три бізнес-тренера ми можемо проводити КОМПЛЕКСНУ ПРОЕКТНУ СПІВПРАЦЮ З КОМПАНІЯМИ, організаціями та підприємцями!  На даний момент маю таких 4 проекти! 

Щомісяця більше 10-ти взаємодій та співпраць-консультацій, рекомендацій про інструменти, які я регулярно аналізую з різними компаніями, підприємцями на моїх зустрічах, коучингах та тренінгах!
Я постійно в форматі: ГЕНЕРУВАННЯ ІДЕЙ, ПОШУКУ НОВИХ ТА КОНКУРЕНТНИХ МІР В РОЗВИТКУ ВАШОГО БІЗНЕСУ! ️️️
 В жовтні:  

  • заплановані зустрічі та продовжую впроваджувати коучинг для підприємців, хто ще готовий до запису та нових результатів?!?! 
  • після 3 жовтня, буде детальна інфо про черговий відкритий тренінг для підприємців та власників бізнесу в кінці жовтня-початку листопада; 
  • планується практична лекція для студентів кафедри менеджменту та туризму в Львівському НУФіз.Виховання та Спорту! 
  • участь в прямому інтерв’ю в проекті: «Відверта зустріч» успішних людей!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини