Корпоративне навчання в бізнес-школі

Корпоративне навчання в бізнес-школі

Міжнародний Інститут Бізнесу має багаторічний досвід співпраці з провідними компаніями у створенні і проведенні корпоративних програм навчання.

Корпоративні програми навчання МІБ - це спеціальні проекти, які мають індивідуальний характер і створюються під конкретні цілі та потреби компанії-клієнта. Вони допомагають вирішити складні, а деколи унікальні проблеми конкретного бізнесу.

Корпоративні програми буквально "вкроєні" в процеси організації і враховують специфічні моделі ведення бізнесу.

Цілі корпоративного навчання

  •  Створення конкурентної переваги
  •  Послідовний і комплексний організаційний розвиток компанії
  •  Формування функціональних систем управління
  •  Удосконалення індивідуальної результативності
  •  Підвищення ефективності роботи персоналу

Переваги корпоративних програм МІБ

  •  Постійне оновлення програм з урахуванням вимог ринку
  •  Власний штат висококваліфікованих викладачів-консультантів, які здатні поєднати передові теоретичні концепції з найкращим зарубіжним та вітчизняним досвідом практики ведення бізнесу.
  •  Здатність запропонувати комплексні рішення з навчання
  •  Чітка логістика заходів
  •  Гнучкість навчальних програм - можливість адаптувати та змінювати навчальну програму, а також формувати її тривалість і формат проведення.
  • Конфіденційність. Усі складності компанії, а також її стратегії і нововведення залишаються конфіденційною інформацією
  •  Можливість познайомитися із всесвітньо відомими експертами, що дає змогу комбінувати західний досвід з реаліями української економіки та бізнесу
  • Практична прив’язка і негайне застосування отриманих методів для вирішення реальних завдань компанії

ФОРМАТИ КОРПОРАТИВНОГО НАВЧАННЯ

Тренінг

Тренінг - форма інтенсивного навчання, застосування якої найбільш виправдане, коли бажаний результат - це здатність учасників успішно здійснювати певні дії на практиці, а не лише отримання нової теоретичної інформації.

Семінар

Семінар - форма проведення навчальної програми, заснована на дискусії викладача і слухачів по заданій тематиці. Участь у семінарі допоможе отримати нові навички та моделі поведінки, і швидко перенести їх у практику.

Стратегічна сесія

Стратегічна сесія — форма групової роботи з командою топ-менеджерів, у ході якої команда вирішує реальні стратегічні проблеми організації. У результаті стратегічної сесії команда: прийде до узгодженого бачення ситуації та цілей; прийме необхідні стратегічні рішення; спланує їх реалізацію.

Майстер-клас

Майстер-клас – сучасна форма навчальної програми, де ключовий спеціаліст розповідає і, що більш важливо, показує, як використовувати на практиці нову технологію або метод. Результатом майстер-класу є підвищення професійного рівня та обмін провідним досвідом учасників, розширення кругозору та залучення до новітніх галузей знань.

Бізнес-клас

Бізнес-клас - це ділове спілкування і бізнес-навчання у колі колег під керівництвом досвідчених консультантів-фасилітаторів. Формат бізнес-класу поєднує в собі елементи workshop, семінару та круглого столу. Теоретична частина (презентація кращих світових і російських практик, нових методів і технологій у галузі управління людьми) чергується з практичною роботою (дискусіями, рішенням кейсів, діловими іграми).

Тематична конференція

Тематичні конференції з участю великої кількості менеджерів і співробітників організації найчастіше використовуються для створення єдиного розуміння цілей, стратегії компанії, впровадження нових цінностей та стандартів роботи. Такий формат сприяє вирішенню конфліктів, у які залучений широке коло людей.

Консалтинг

Консалтинг - комплекс послуг, спрямований на поліпшення діючої моделі та структури управління підприємством, оптимізації його бізнес-процесів з метою підвищення загального рівня компетенції.

Зареєструватись на консультацію


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Бізнес освіта, MBA Лідерство, тімбілдинг