YouTube канал "Холявчук про емоційний інтелект"

YouTube канал "Холявчук про емоційний інтелект"

Стартував авторський YouTube канал Петра Холявчука. Дивіться канал, щоб отримувати цікаву та корисну інформацію про емоційний інтелект та суміжні теми. Тема першого випуску "Емоційне вигорання: ознаки та симптоми".

Стартував авторський YouTube канал Петра Холявчука. Дивіться канал, щоб отримувати цікаву та корисну інформацію про емоційний інтелект та суміжні теми. Тема першого випуску "Емоційне вигорання: ознаки та симптоми". Відео за посиланням https://www.youtube.com/user/PyotrKIT/videos?view_as=subscriber 

Петро - директор Київського Інституту Тренінгу, психолог, психотерапевт, спеціалізується на темі емоційного інтелекту з 2005 року.

Використовує груповий та індивідуальний формати роботи для розвитку емоційного інтелекту лідерів та підвищення ефективності команд. Автор онлайн курсу «Емоційний інтелект». Окрім психотерапевтичної та тренерської практики вирішує завдання з урегулювання конфліктних ситуацій та супроводу переговорів: міжорганізаційні конфлікти, конфлікти у командах, конфлікти на рівні топ- менеджменту, складні звільнення, складнощі в переговорах різного роду.

ТРЕНЕРСЬКА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ: емоційний інтелект, врегулювання конфліктів, емоційний інтелект у бізнесі.

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ У КОУЧІНГУ: емоційний інтелект, командний коучінг, урегулювання конфліктів. https://t.me/em_intel https://www.facebook.com/pyotr.kholyavchuk


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини