Тренінг "Методи мотивації фінансових фахівців" всього за 300 грн!

Тренінг "Методи мотивації фінансових фахівців" всього за 300 грн!

Ви дізнаєтесь: які методи мотивації вибрати для працівників фінансової служби? Що може бути критеріями ефективності роботи цих співробітників? Які особливості слід врахувати при розробці системи мотивації?

Для того, щоб співробітник працював ефективно і приносив максимальну користь компанії, його праця повинна гідно оплачуватися, а його зусилля і внесок в загальний результат визнаватися і оцінюватися. Існує безліч систем оплати праці і методів мотивації. Їх досить легко застосовувати для виробничих підрозділів або відділів продажів, де результат кожного легко виміряти.

Але які методи вибрати для такого підрозділу, як фінансова служба компанії? Що може бути критеріями ефективності роботи цих співробітників? Які особливості слід врахувати при розробці такої системи?

Щоб дізнатися відповіді на ці питання, BDO Academy запрошує вас на онлайн-семінар «Пряник для бухгалтера або методи мотивації фінансових фахівців». 

Що корисного буде на семінарі?

  • Ви розберетеся в методах мотивації фінансових фахівців
  • Навчиться виявляти цінності і пріоритети співробітників фінансової служби
  • Ви дізнаєтеся більше про методи матеріальної та нематеріальної мотивації
  • А також дізнаєтеся про можливості використання системи KPI для оцінки результатів діяльності фахівців фінансової служби 

Цей захід для вас, якщо ви керівник компанії, керівник компанії, HR-менеджер, керівник фінансового підрозділу. 

Тренер: Татяна Герасимова, бізнес-тренер BDO Academy, консультант в сфері управління фінансами компанії, експерт-практик в області фінансового менеджменту, бізнес-планування, фінансового та управлінського обліку. Володар сертифікатів CAP та СIMA..


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини