Запрошуємо на онлайн-курс. Трансформація категорійного менеджменту. Управління асортиментом, ціноутворенням і товарними запасами в роздрібній мережі від Гульфіри Крок

Запрошуємо на онлайн-курс. Трансформація категорійного менеджменту. Управління асортиментом, ціноутворенням і товарними запасами в роздрібній мережі від Гульфіри Крок

Тренер поділиться з учасниками курсу насправді дієвими методами, як аналізувати асортимент продукції, розуміти місце кожного SKU, створювати ефективну матрицю та як зробити ціни конкурентними і підняти маржу.

Запрошуємо на онлайн Курс. Трансформація категорійного менеджменту. Управління асортиментом, ціноутворенням і товарними запасами в роздрібній мережі від Гульфіри Крок.

Тренінг проходитиме з 16 листопада до 21 грудня в онлайн форматі, всього 11 занять.

Даний курс не про «8 кроків категорійного менеджменту» і не про АВС-аналіз.

Гульфіра поділиться з учасниками тренінгу насправді дієвими методами, як аналізувати асортимент продукції, розуміти місце кожного SKU, створювати ефективну матрицю та як зробити ціни конкурентними і підняти маржу, крім того, учасники отримають файли з прикладами та розрахунками, а також зразки документів. Цей тренінг. Цей курс можна було б назвати «за межами CatMan».

Аудиторія тренінгу: комерційні директори, національні менеджери, директори з продажу, керівники відділів закупівель, категорійні менеджери, товарознавці, КАМи тощо.

Гульфіра Крок — незалежний експерт з управління асортиментом і ціноутворенням в ритейлі. Отримала освіту в Німецькій Академія Менеджменту Нижньої Саксонії DMAN, Російській економічній академії ім. Г. В. Плеханова, Ярославському державному університеті. Пройшла стажування в роздрібних мережах Wal-Mart і Real в Німеччині. Має досвід роботи на керівних посадах в оптових і роздрібних компаніях Росії. Реалізувала проекти в таких компаніях: Ювелірна фабрика «Лукас М», Мережа ювелірних магазинів «Кристал», Мережа магазинів дрогері «Червоний маркет», Мережа гіпермаркетів «Твій Дім», Мережа off-line магазинів і інтернет магазин автозапчастин« ІнтерАвто» та інші.

Курс вже пройшли компанії:

Агромат, КиївХліб, ТОВ Малбі-Фудс, МХП, Fidesco SRL, Апельмон, Грое, Копійка, Мережа продуктових магазинів Сотня, Аврора, Економ Плюс, Мережа агазинів BASKET, ТОВ Альянс Маркет, Супермаркет Класс, Група компаній Сузір'я, ТОВ Полімед, ТОВ «Родинна Ковбаска», 1-а Ікорна Компанія, Камея, ТОВ МІКСМАРТ, Podushka.ua, Рутмарт, ДЛК «ПІЛОТ», РИФ та інші.

Детально ознайомитись з програмою та зареєструватись на курс можна за посиланням Тут. Використовуйте при реєстрації промокод: PRTRN та отримайте знижку 5%.

До зустрічі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини