Читайте наш новий влог про «Велику відставку»

Для кого? Для працедавців, HR-фахівців та професіоналів.

Після пандемії люди переосмислили своє життя: кардинально змінили професію, вийшли на пенсію достроково, вирішили взяти карʼєрну паузу

Це явище назвали "Великою відставкою", як з ним борються роботодавці читай наш останній блог: https://bit.ly/30obkPE

#CIMAInsights

Дефіцит робочої сили є актуальною темою сьогодні в бізнесі. У Великобританії, США та ЄС роботодавці змагаються за залучення працівників, оскільки зростання повертається до світової економіки. До цієї нестачі призвели кілька факторів, зокрема люди, які переоцінили свій вибір професії після пандемії, літні працівники, які вирішили вийти на пенсію достроково, і люди, які залишають робочу силу за станом здоров’я.

У США це явище настільки помітне, що воно стало відоме як «Велика відставка». Сьогодні в США приблизно на чотири мільйони менше працівників, ніж до того, як спалахнув COVID-19. У Польщі опитування Manpower Group у третьому кварталі 2021 року показало, що 81% роботодавців важко заповнити вакансії через нестачу кваліфікації. Тому в середині року ми звернулися до польського уряду з пропозиціями, як він може допомогти вирішити цю проблему та підтримати економічне відновлення Польщі.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини