Управління людьми та командами — що таке проект?

Управління людьми та командами — що таке проект?

Все більше і більше ми чуємо слово «проект» в контексті бізнесу. А що таке проект? Для чого він потрібний у бізнесі? Давайте розберемося.

Ви власник бізнесу або топ-менеджер, і на якомусь етапі ви розумієте що для обліку  вам екселю вже недостатньо, вам необхідно автоматизувати процес обліку залишків, руху товару на складах і так далі. Хтось з працівників пропонує запровадити сучасну облікову систему. Ідея хороша і ви погоджуєтеся. Знайшли постачальника рішення, підписали договір та сподіваєтеся, що вже через якийсь місяць, другий все запрацює. Та пройшло пів року, витрачені кошти, а результату немає. Знайома ситуація? Це дуже розповсюджена ситуація в реаліях українського, тай не тільки, бізнесу. 

Спочатку будь-яку ідею потрібно трансформувати в чітку ціль — що ми хочемо конкретно отримати в результаті реалізації даної ідеї, говорячи термінами проектного підходу — яким має бути продукт проекту. Нам потрібно оцінити реалізацію проекту в грошах і часі, а вже на підставі отриманих даних приймати рішення. Одна з найрозповсюдженіших причин провалів проекту — це не чітко визначені цілі і відсутність планування. Щоб проект був результативним, вам потрібно визначитися з командою, фінансами, ресурсами, термінами. Ці питання ми вивчаємо та обговорюємо в модулі «Проектний менеджмент» в програмі Управління людьми та командами.

Більше інформації про програму «Управління командами та людьми» можете дізнатися за посиланням — https://cutt.ly/jYC6wAA.

Початок занять 4 лютого 2022 року.

Реєструйтеся — https://cutt.ly/ZYC6udK


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини