Бажаєте стати дипломованим експертом з МСФЗ? Диплом АССА DipIFR (rus) відкриває вам таку можливість!

Найнадійніший спосіб набути такі необхідні в даний час знання з МСФЗ — пройти курс підготовки професійної кваліфікації Асоціації Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів Великої Британії (АССА) за програмою АССА ДіпІФР (рус.) з BDO Academy.

Що ж таке ДіпІФР? Яку цінність представляє цей диплом? Що я отримаю в результаті пройшовши курс та отримавши кваліфікацію? Ми спробуємо Вас максимально зорієнтувати, описавши ключові деталі цієї статті. DipIFR (ДипІФР) — кваліфікація, започаткована Асоціацією сертифікованих присяжних бухгалтерів (Association of Chartered Certified Accountants, ACCA). Асоціація ACCA, створена у Великій Британії в 1904 р. — це найбільша міжнародна професійна організація бухгалтерів вищої кваліфікації, що здобула міцну репутацію у професійних колах. Налічує понад 500 тисяч членів та студентів у 173 країнах світу.

ДіпІФР є одним із іспитів повної міжнародної кваліфікації АССА.

При подальшій реєстрації на повну кваліфікацію АССА володарі ДипІФР — Рус одержують звільнення від іспиту F7 Financial Reporting.

Программа подготовки Ассоциации Присяжных Дипломированных Бухгалтеров (АССА) — Диплом по Международной финансовой отчетности (DipIFR) дает возможность приобрести необходимые знания и навыки в сфере применения Международных стандартов финансовой отчетности (МСФО), а после успешной сдачи квалификационного экзамена — присвоение международно-признанного Диплома АССА DipIFR (Rus)

Престижний диплом затребуваний на ринку праці, як фахівця з міжнародним рівнем підготовки!

Детальніше за посиланням: http://surl.li/bhwch

Телефонуйте: [відкрити контакти](095) 310-17-82, пишіть: [відкрити контакти][email protected].

Реєструйтесь на найближчий курс! Будемо раді Вам!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI Фінанси, кредит, банківська справа