8 способів безкоштовного отримання CPD

8 способів безкоштовного отримання CPD

Анастасія Стефаніду, CIMA/AICPA, департамент стратегії брендованого контенту.

Коли ви думаєте про безперервний професійний розвиток (CPD), ви часто думаєте про структуроване навчання, як-от семінари та конференції. Ви також можете подумати, скільки це коштує. Зрештою, ви думаєте: «Не зараз». 

Правда полягає в тому, що, можливо, ви вже виконуєте свою частку CPD, але просто не усвідомлюєте це. Ми зібрали набір онлайн- та офлайн-ресурсів, які допоможуть вам задовольнити ваші вимоги до CPD… безкоштовно!

  1. Доступ від А до Е до цифрових ресурсів — Центр навчання фінансів від А до Е включає ретельно підібрані ресурси, які впливають на майбутнє фінансів.
  2. Переглядайте відео в прямому ефірі Facebook — дивіться різні інтерв’ю експертів, які досліджують різні теми, що впливають на галузь, від блокчейну до майбутніх жінок-лідерів.
  3. Прочитайте останній блог CIMA Insights — CIMA Insights — це офіційний блог CIMA, ваше джерело новин, поглядів та думок, що впливають на професію управлінського обліку. Він охоплює теми від інтегрованої звітності та корпоративної культури до того, як стати кращим стратегічним діловим партнером.
  4. Читайте останній журнал фінансового менеджменту — цей журнал для учасників, що виходить два рази на місяць, надає глибину та розуміння, щоб залишатися попереду. Як в Інтернеті, так і в друкованому вигляді, це ваше джерело новин з управлінського обліку, поглибленого аналізу ключових проблем бізнесу та найкращих практик для бухгалтерів з управлінського обліку.
  5. Відвідайте місцевий захід — незалежно від того, чи шукаєте ви тренінги, соціальні або мережеві заходи, ми проводимо ділові, фінансові, управлінські та мережеві заходи та короткі курси по всьому світу.
  6. Слухайте подкасти Beyond Disruption — отримуйте ексклюзивні розмови та експертну інформацію про технології та людський інтелект від практиків, лідерів думок та експертів у професії бухгалтерського обліку та фінансів з усього світу. Ця щотижнева серія включає останні тенденції в області блокчейну, штучного інтелекту, аналітики даних, автоматизації роботизованих процесів, людського інтелекту, лідерства, навичок людей тощо.
  7. Вчіться у надійного лідера думок — читайте передові дослідження, інструменти та методи, а також стратегічні висновки експертів щодо ключових проблем, з якими стикаються підприємства в глобальній економіці, таких як розробка кадрів, управління ризиками та ефективністю та людський капітал.
  8. Зробіть обідню перерву під час вебінару — якщо ви не можете відвідати захід особисто, не хвилюйтеся. Ви можете вибрати один із сотень відповідних і корисних онлайн-вебінарів і веб-трансляцій, щоб підвищити свій CPD. Подивіться, які теми говорять вам. 

Зробіть це врахованою — запишіть свою CPD сьогодні

Як ви помітите, всі ці дії не потребують нічого, крім вашої самовідданості. Насправді ви, можливо, вже виконали одну чи декілька з них. Обов’язково врахуйте це — запишіть свою CPD онлайн. 

Існує багато способів брати участь у навчанні протягом усього життя, і кожен із них допоможе вам розвинути свою спеціальність та створити кар’єру. Додаткові приклади відповідних заходів CPD можна знайти тут . 

Якщо у вас виникли запитання або вам потрібна додаткова інформація про свої вимоги до CPD, або ви використовуєте онлайн-інструмент CPD, не соромтеся надіслати нам електронний лист.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Фінанси, кредит, банківська справа