Продовжуємо набір на оглядовий курс з МСФЗ

Продовжуємо набір на оглядовий курс з МСФЗ

Перехід на МСФЗ - це складний процес, що включає кілька етапів. Перший етап полягає в навчанні і сертифікації фахівців: фінансових директорів, бухгалтерів і аудиторів. Набір груп триває.

кщо Ви головний бухгалтер або тільки збираєтеся ним стати, Ви повинні відповідати запитам реального бізнесу і позиції кадрового ринку!

 «Головний бухгалтер 21-го століття», який не вміє скласти або хоча б коректно «читати» фінансову звітність, складену за МСФЗ, часто трактується провідними рекрутинговими компаніями, як «обмежений фахівець».

Якщо три роки тому отримання сертифікатів професійного бухгалтера було не настільки популярне у масового бухгалтера, то в даний момент визнання кваліфікації бухгалтера стає дуже актуальним. Рядовий бухгалтер все частіше стикається з тим, що однією з умов прийняття на роботу навіть в середніх фірмах стало наявність міжнародного сертифіката. При цьому співбесіди проходять "не в зоні" професійних навичок, а швидше за все на наявність сертифікатів, відповідність вимогам роботи в команді.

Перехід на МСФЗ - це складний процес, що включає кілька етапів (наприклад, кардинальна зміна облікової політики компанії, аналіз всіх господарських операцій, широке використання професійного судження в бухгалтерському обліку, процес трансформації звітності тощо).

Однак першим етапом має бути навчання і сертифікація спеціалістів: фінансових директорів, бухгалтерів і аудиторів.

Наразі в Україні проходить досить активне обговорення питань щодо підготовки організаціями звітності 2021 згідно з МСФЗ. Виникає безліч питань щодо практичних аспектів застосування міжнародних стандартів в українських реаліях.
Фахівці нашого навчального закладу завжди тримають руку на пульсі останніх новин в сфері МСФЗ і постійно діляться практичними порадами на заходах та індивідуальних консультаціях. Тому запрошуємо на Оглядовий курс з МСФЗ!

Група до 10 чоловік. Тривалість курсу - 25 годин.

Бізнес - тренер: Матвієнко Наталія Петрівна - практикуючий бухгалтер; Професійна кваліфікація, сертифікат САР / CIPA; Диплом ДипІФР 2018 р .; Сертифікат аудитора 2018 р.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація

за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20,  [відкрити контакти](099)214 67 72,  [відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини