Як ми вчимо програмування — практика! Практика! Практика!

Програма курсу побудована на отримання знань під час практичних завдань. Тому дитина не занудьгує, коли буде відвідувати гурток програмування для дітей, а буде з захопленням вивчати написання коду.

Наша школа програмування Gomother викладає практичне програмування. Програма курсу побудована на отримання знань під час практичних завдань. Тому дитина не занудьгує, коли буде відвідувати гурток програмування для дітей, а буде з захопленням вивчати написання коду.
Різноманітність напрямків в програмуванні дає змогу знайти заняття до душі, але для цього потрібно знати, чим саме дитина буде займатися в IT сфері. Найбільш затребувані напрямки в сфері IT:

Розробка ігор гурток програмування для дітей

Якщо дитина захоплюється іграми, то гурток програмування для дітей стане не тільки цікавим хобі. Але і успішним вкладення в майбутнє. Попит на ігри на товарному ринку завжди буде займати перші позиції. Виходячи з цього, розробники гри завжди мають роботу з гідною оплатою.

Розробка web-додатків

Напрямок в програмуванні, орієнтоване на розробку самих різних веб-додатки, тобто сайтів. У наш час будь-яка компанія має потребу в сайті, де клієнт зможе детально дізнатися що з себе представляє компанія і про послуги/товари представлені компанією.

Розробка серверних додатків

Такі розробники займаються створенням різних серверів: ігрові сервера (Dota, CS: GO), IM-сервіси (серверна частина Skype, ICQ, MSN), банківські бази даних.
Дитячі курси програмування дадуть можливість вашій дитині зростати і розвиватися в сфері, що буде приносити задоволення. І забезпечать в майбутньому престижною роботою.

Програмування баз даних

Серйозний напрямок в IT-сфері. Такі програмісти розробляють різні бази даних. Які зберігають мільярди інформації про користувачів ресурсу під який написано базу даних. Всі компанії прагнуть, що б вести базу даних, що спростить роботу співробітників і дасть можливість з легкістю вести облік клієнтів. Тому, ця галузь в програмуванні завжди буде затребувана.

Розробка мобільних додатків

Мобільні телефони давно стали невіддільною частиною нашого життя. І виходом нових додатків нікого не здивуєш. Але різноманітні додатки потрібні всім користувачам мобільних пристроїв. Тому розробники мобільних додатків матимуть великий попит на ринку праці. І можливість виразити себе і проявити свою фантазію.

Програмування вбудованих систем

Цікава галузь програмування для різної побутової техніки: пилососи, холодильники, пральні машини, плеєри, навігатори, електронні ваги. Тут задіяні наукові розробки з використанням спеціалізованих мов, типу MATLAB.

Онлайн it курси ідеальне рішення, як зайняти дитини корисним в телефоні. Також заняття проходять в офісі на м. Житомирська, м. Академмістечко. Зробіть вкладення в свою дитину зараз, що б в майбутньому він був забезпечений захоплюючою роботою і хорошим доходом.
Наша школа допоможемо дитині визначитися з напрямком виходячи з його бажань в IT-сфері. І підібрати мову програмування, що задовольнить його запити в програмуванні.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Ранній розвиток, розвиток дітей