Cкін Minecraft

Cкін Minecraft

У грі Minecraft існують скіни — це малюнок (текстура), яку накладаємо на гравця або моба. Скін — це зображення png. У цій статті ми розповімо як створити свій скін та встановити його на свого героя чи мода.

Курси Minecraft програмування для дітей — чудовий спосіб навчитися програмувати граючи.

На курсах Minecraft програмування ми розробляємо моди, доповнення та багато іншого. До цього переліку входить і скіни для героїв та модів. На курсі вчитель допоможе не просто створити зовнішній вигляд героя, а й правильно його впровадити в гру.

У грі Minecraft існують скіни — це малюнок (текстура), яку накладаємо на гравця або моба. Скін — це зображення png, на якому зображені окремі частини тіла героя. Картинка складається з двох шарів: першому шарі намальовані самі частини тіла, але в другому шарі намальовані додаткові елементи. Додатковими елементами можуть бути: окуляри, шолом, татуювання… У цій статті ми розповімо як створити свій скі та встановити його на свого героя чи мода.

Як створити скін?

Для того, щоб створити свій скін необхідно створити двошарову картинку. У першому шарі намалювати частини тіла. Частини тіла героя необхідно визначити квадратами та прямокутниками, позначити місця для голови, ніг, рук, торса. Потрібно промалювати всі проекції частин тіла якомога детальніше.
Приклад:

Курси Minecraft програмування для дітей

На ці квадрати частин тіла моделі можна наносити додаткові елементи на другому прозорому фоні.

Ви можете намалювати скін у будь-якому зручному для вас редакторі або ж скористатися спеціальними програмами для створення скінів: Minecraft Skin Editor, MCSkin3D.

Як завантажити скін?

Ви можете завантажити та встановити скін через свій профіль на офіційному сайті або через лаунчер. Пам’ятайте, щоб завантажити правильно ваш скін, розміри мають бути 64 на 64. Однак можна використовувати скін розміром 64 на 32.

Інакше можна легко змінити скін через заміну стандартного. Потрібно перезаписати файл із стандартним скіном на наш. Однак при зміні базового зовнішнього вигляду персонажа пам’ятайте, що ці зміни видно тільки вам. Після внесення правок тільки ви зможете бачити новий скін, а всі гравці з бази будуть бачити вас як просто Стіва.

Якщо ви граєте в портативну версію, тоді ви просто можете вибрати свій файл з галереї планшета (наприклад) і встановити його в пакет скінів.

Ура! Тепер ви навчилися міняти скін у Майнкрафті.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Комп'ютерна грамотність Онлайн курси Початкова школа