Бізнес в умовах війни

Дати проведення: Офлайн 24 червня 2022. Тренінг «Бізнес в умовах війни».

Тренінг «Бізнес в умовах війни» включає в себе:

Нова реальність — бізнес в умовах війни. Українському бізнесу прийшлось відчути що таке світ BANI, але й жити в цьому світі.

Бізнесам, що враховували різні сценарії розвитку подій, завжди легше адаптувати та оптимізувати свій бізнес.

Саме зараз є шанс у багатьох компаній збудувати нову модель управління бізнесом та створити короткостроковий план розвитку в умовах кризи та невизначеності. 

Бізнес в умовах війни

Бізнес Школа КРОК продовжує підтримувати бізнес в умовах війни. Не секрет, що успішний менеджмент — це вдала людиноорієнтована комунікація. Як працювати з людьми під час війни? Як їх мотивувати? Як взагалі підбирати слова, що об'єднають команду і налаштують на досягнення спільного результату навіть у військових умовах? Важливі кращі практики з розвитку стратегічного, критичного мислення в умовах невизначеності та воєнного стану та інструменти зі стратегічного менеджменту і стратегічного планування, та особливості застосування в даних умовах.

Українському бізнесу прийшлось не прости слухати тренінги про світ BANI, але й жити в цьому світі. Бізнесам, які планувати свою діяльність та враховували різні сценарії розвитку подій, зараз звичайно легше адаптувати та оптимізувати свій бізнес. Якщо ж Ви плануванням не займались, то зараз є шанс збудувати нову модель управління бізнесом та створити короткостроковий план розвитку в умовах кризи та невизначеності. 

Криза — це не завжди кінець, при правильному плануванні та управлінні, а також оптимізації ресурсів на обранні правильних цінностей та пріоритетів, у бізнесу є шанс не лише утриматись на ринку, але і забезпечити розвиток компанії.

Для того, щоб вижити керівникам та командам потрібно:

  • Дізнатися про особливості мислення в світі BANI.
  • Навчитися використовувати практичні інструменти розвитку стратегічного, критичного та креативного мислення.
  • Дізнатися про особливості формування стратегії в умовах кризи тат військового стану.
  • Розробити стратегію з урахуванням зовнішніх і внутрішніх факторів та ресурсів компанії.
  • Опанувати як підвищити ефективність використання активів і виявити додаткові ресурси для посилення компанії на ринку.

Тому важливо звернути увагу на стратегії та стратегічне мислення для компанії в умовах невизначеності та особливості управління в світі — BANI.

Провести стратегічний аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища компанії, аудит та оптимізація ресурсів.  Віднайти дієві інструменти для короткострокового планування та відновлення бізнес-процесів. Особливого значення набуває планування під час невизначеності та формування антикризової та короткострокової стратегії компанії адаптивної для даних умов. Які види планування — стратегічне, тактичне чи операційне — ми використовуємо для відновлення бізнесу у військовий час, потрібно визначитися.

Стратегічне моделювання бізнесу та визначення вектору розвитку, особливості та практичні рекомендації при  формуванні ціннісної пропозиції, практичні інструменти для оцінювання ресурсів та бізнес-потенціалу — про все це ми поговоримо на тренінгу Анастасії Бортник «Бізнес в нових умовах» 24 червня 2022 року, організатор Бізнес Школа КРОК. Формат — офлайн.

https://bs.krok.edu.ua/news-storage/proektnii-seminar-trening-business-restart-biznes-v-umovakh-viini/ 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бізнес планування, аналітика