1-2 липня вже втретє у 2022 році відбудеться online бізнес-курс практики управління товарними запасами

1-2 липня вже втретє у 2022 році відбудеться online бізнес-курс практики управління товарними запасами

1-2 липня 2022 р. вже втретє у 2022 році відбудеться дводенний Online бізнес-курс з удосконалення кваліфікації та розвитку компетенцій в управлінні товарними запасами "практики управління товарними запасами".

Під час тренінгу учасники:

  •  Дізнаються та систематизують знання про всі процеси в управлінні товарними запасами від прогнозування попиту та формування замовлення до планування ключових показників та оцінки фінансової ефективності;
  •  Опанують інструменти аналітики в управлінні товарними запасами: від виявлення надлишків та дефіциту, до аналізу маркетингових активностей;
  •  Зможуть підвищити якість внутрішнього та зовнішнього планування в ланцюзі постачання у власній компанії на основі продемонстрованих практичних прикладів;
  •  Отримають практичні інструменти для базового прогнозування попиту та моделі управління товарними запасами;
  •  Ознайомляться з видами запасів та їх функціями, а також із системами автоматизованих замовлень та принципами їх роботи та багато ін.

Те, що тренінг вже втретє за рік збирає аудиторію учасників, говорить про його високу актуальність для ринку. Курс вже успішно пройшли та підвищили свою кваліфікацію спеціалісти компаній: «Вересень Плюс», «Таврія В», «САВ-Дистрибьюшн», «Агромат», «Нова Пошта», ТДВ «Яготинський маслозавод», мережа супермаркетів «Клас», «Дельта Плюс», Prostor, «Львівхолод», Consulting For Retail, Innovative Systems, ТОВ «ТК «МЕГА-ТРЕЙД», мережа магазинів «Петриківка», ФГ «УЛАР», ТОВ «Гранд-Маркет», мережа продуктових супермаркетів «Вопак» та багато ін.

За відгуками учасників попередніх курсів, тренінг має велику цінність у формуванні ефективного циклу функції управління товарними запасами на підприємстві, зокрема:

  •  "Основний результат тренінгу для мене це те, що тренер показав, як правильно знаходити підхід в управлінні товарними запасами у взаємодії з логістикою, категорійними менеджерами та маркетингом. Дуже структурно розклав нерозривну взаємодію всіх департаментів виконання показників, затверджених керівництвом компанії. Обов'язково врахуємо рекомендації тренера з прогнозування, застосуємо нові практики розрахунків показників" - Клушин Віталій, мережа супермаркетів "Клас".
  •  "50% моєї роботи пов'язано з аналізом продажів та плануванням закупівель товарів. Тренінг надав масу матеріалу для вирішення цих завдань, при тому саме рішень математично обгрунтованих, небанальних." - Ніколайчук Геннадій, ТОВ "Дельта Плюс Україна. - "Дякую тренеру та організаторам, що змогли провести такий цікавий онлайн курс! Було дуже інформативно та цікаво. Особлива подяку тренеру, що, не дивлячись на повітряну тривогу та вимушене переміщення до сховища, зміг провести такий насичений інформацією курс."
  •  Хоменко Вячеслав, Consulting For Retail. Нагадуємо, що 10% від надходжень з продажу квитків будуть перераховані компанією TradeMasterGroup на потреби ЗСУ. Таким чином, учасники автоматично долучаються до підтримки української армії та інвестують у перемогу нашої країни. Зареєструватися на тренінг та ознайомитись детально з програмою можна за посиланням:

https://trademaster.ua/events/trainings/praktika-upravleniya-tovarnyimi-zapasami


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Бізнес освіта, MBA