Бізнес-курс школа логістів. Logisticmaster 2.0 пройде з 7 по 9 липня у Києві, а також онлайн

Бізнес-курс школа логістів. Logisticmaster 2.0 пройде з 7 по 9 липня у Києві, а також онлайн

З 7 по 9 липня у м.Києві в гібридному форматі - офлайн і онлайн, відбудеться вже 25-й набір бізнес-курсу для спеціалістів логістичної галузі Школа логістів. Logisticmaster 2.0

Метою  курсу є ознайомлення учасників із повним циклом роботи логістики на підприємстві з урахуванням усіх можливих логістичних операцій.

Програма розрахована на фахівців усіх рівнів – дає повноту знань усіх аспектів напряму.

За три дні Школи учасники:

  •  Систематизують вже існуючі знання з логістики.
  •  Отримають нові практичні кейси та успішні приклади оптимізації процесів у логістиці, які зможуть втілити у власних компаніях.
  • Вибудують ланцюжок ефективного взаємозв'язку між логістичними підрозділами.
  • Обміняються безцінним досвідом з колегами та тренерами та багато ін.  

Блок “Логістика як ключовий елемент ефективності підприємництва. Транспортна логістика” розкриє Микола Іванов, директор компанії "Світ Авто Кріплення".

Питання “Зовнішньоекономічної діяльності” висвітлить Марина Пекерман, засновник та директор логістичної платформи www.Rightway.run  (Ukraine-Slovakia-Holland).

Про найважливіші аспекти “Митної логістики” учасники дізнаються від Валерія Губарєва, експерта Комісії з митних питань при Громадській Раді ДФС у м. Києві, радника з митних питань Громадської спілки «Брокерський сектор» та провідного експерта компанії «Незалежна Митна Агенція».

Розділ “Складська логістика, управління фінансами та персоналом в логістиці. Інвентаризація” висвітлить Євген Нікушин, директор з логістики компанії FADO.

Ефективно здійснювати “Управління запасами підприємства” учасники курсу навчаться від Володимира Бондарєва, директора з логістики роздрібної мережі "ЖЖУК". 

На сьогодні діє спеціальна пропозиція! При реєстрації на 25-й набір курсу “Школа Логістів. Logisticmaster 2.0” до 1 липня 2022 р. учасники безкоштовно отримають електронний Альманах, створений за результатами проведення серії круглих столів, присвячених  обговоренню питань відновлення ланцюгів постачання галузі харчової промисловості у воєнний та післявоєнний час в Україні.

Вказаний матеріал включає виступи, презентації та відеозаписи з 13 годинами унікального досвіду від українських провідних компаній з напрацьованими рішеннями та рекомендаціями для втілення у власний бізнес.  

Школу Логістів вже пройшли спеціалісти компаній: “САВ-Дистриб'юшн”, Justin, “МЕТРО Кеш енд Кері Україна”, “Епікур”, “ОККО”, “Бон Буассон”, “Конті”, “КОЛОРСТАР” (Естель Україна), Володимир-Волинська птахофабрика, “Україночка”, Картонно-паперова компанія, ТД “Молочна Слобода”, “Майстер Суші”, “КЕНПАК Україна”, “Вітолюкс Дистрибуція”, АТ "КИЇВМЕДПРЕПАРАТ", Neolit Овочі, “Профтехінструмент”, “Біг Сіті Груп”, “Дуомед Україна”, ТОВ “Прайд”, “Агро-Союз Термінал”, “Логістик Форкліфт”, Компанія «Укравтологістика», “Євромікс”, Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та багато інших.   10% від надходжень з продажу квитків будуть перераховані органызатором компанією ТрейдМастерГруп на потреби Збройних Сил України.

Зареєструватися на курс та ознайомитись детально з програмою можна за посиланням: https://trademaster.ua/events/trainings/shl

До зустрічі на самому прогресивному курсі для логістів!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Логістика, митниця, ЗЕД Тренінги для тренерів Управління персоналом, адаптація та розвиток