З чого почати кар’єру бухгалтера

З чого почати кар’єру бухгалтера

Якщо Ви бухгалтер-початківець або взагалі не маєте досвіду роботи у бухгалтерії, пропонуємо освоїти професію "бухгалтер для фоп".

Бухгалтер початківець може почати свою самостійну діяльність з ведення ФОП. Багато підприємців не встигають одночасно займатися власним бізнесом та правильно вести облік грошових коштів, заповнювати звітність та сплачувати податки. Навантаження зростає, коли бізнес розширюється і постає необхідність найняти працівників. Найчастіше всі ці питання веде і контролює бухгалтер, який відповідає за терміни, правильність ведення розрахунків, нарахувань та подання звітності підприємця.

Отже, бухгалтер ФОП повинен знати всі вимоги по веденню підприємницької діяльності 1-2-3 груп фоп, вимоги по веденню РРО, формули нарахування заробітної плати працівникам, зміни та розпорядження податкової служби України, системи подання звітності.

Отримати такі необхідні знання Ви можете на курсах ведення ФОП, які підійдуть і підприємцям, які планують самостійно вести облік та документацію і бухгалтерам-початківцям.

На даний час курси проходять онлайн. Для цього потрібен лише стабільний інтернет та 10 хв. для реєстрації\оновлення програми skype.  Навчання проводить діючий бухгалтер-практик, який доступно пояснює всі етапи ведення підприємницької діяльності, від відкриття ФОП до звітності та закриття діяльності. Заняття проходять у прямому ефірі,  Ви маєте можливіть поставити викладачу уточнюючі питання,  розібратися зі складними моментами законодавчих вимог.

Для навчання пропонуємо обрати групу та графік, за яким Вам буде зручно займатись онлайн. Або записатись на індивідуальну форму навчання – за власним графіком.

Тим, хто готовий розширювати свої професійні знання пропонуємо інші курси: вивчення програми «BAS Бухгалтерія», курси ведення ТОВ, ЗЕД для бухгалтерата курси головного бухгалтера (детальніше на стор. «Бухгалтерський облік та аудит»). Адже професійного та старанного бухгалтера завжди цінують керівники великих і малих підприємств.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки