Що таке Sargoi-календар і як він допомагає вчити англійську?

Що таке Sargoi-календар і як він допомагає вчити англійську?

Для того, щоб отримати гарний результат і вивчити англійську мову за короткий проміжок часу, треба займатися кожного дня по 15-20 хвилин. В англомовній спільноті Sargoi навчання приносить задоволення, наші уроки динамічні, а міні-завдання захопливі.

Вивчення англійської мови повинно приносити задоволення. Щоб отримати гарні результати треба не забувати про щоденну практику англійської мови. Для того, щоб відволіктися і згадати про англійську, ми пропонуємо вам познайомитися з незвичайним календарем.

Якщо ви полюбляєте квести і готові до цікавих завдань, тоді Sargoi-календар — це те, що вам точно сподобається. SargoI-календар унікальний, оскільки поєднує в собі цікаву інформацію та міні завдання для практики англійської мови.

Календар розміщений на сайті англомовної спільноти Sargoi. Кожного дня в календарі з'являються нові завдання з англійської мови, а також коротка інформація про цей день. Завдяки цьому ви будете знати, яке свято саме сьогодні й кого варто привітати із самого ранку. Ви ще досі не знаєте про День смайликів чи День кавуна, тоді приєднуйтеся до нашої спільноти та відкривайте Sargoi-календар.

Як sargoi-календар допоможе вивчити англійську?

  1. Завдання англійською мовою. Завдання з'являються кожного дня і вони без перекладу, адже в англомовній спільноті Sargoi ми не перекладаємо. Під час виконання завдань ви вчите нові слова, скоромовки та проходите міні-квести. Англійська онлайн — це дуже цікаво, просто та ефективно.
  2. Неперервне навчання. Ви кожного дня знаходите час на англійську, адже завдання настільки цікаві, що їх не можливо пропустити. Матеріали для вивчення англійської мови доступні онлайн у будь-який час.
  3. Новий формат вивчення лексики. Кожне завдання складається з тексту та картинок, які допомагають асоціювати нові слова для кращого запам’ятовування.
  4. Командна робота. Завдання із Sargoi-календаря можна виконувати з друзями. Це не просто цікаве проведення часу, а й користь для кожного учасника у вигляді нових знань та неймовірних емоцій.

Кожен день в році чимось особливий і Sargoi- календар це чудово демонструє. Окрім нової інформації, ви маєте можливість легко та цікаво вивчати англійську мову та йти до своєї мети маленькими кроками. Sargoi- календар підійде для людей, які починають вивчати англійську мову і для тих, хто володіє нею вільно. 

Забудьте про нудні уроки англійської, які переважно були у школі

Сучасні методи та методики викладання дозволяють вивчати англійську цікаво, захопливо та ефективно за короткий проміжок часу. В англомовній спільноті Sargoi викладачі використовують кембриджські методики викладання, які відмінно себе зарекомендували у всьому світі. А цікаві міні-завдання та Sargoi-календар допомагають практикувати англійську кожного дня. Якщо вас цікавитьанглійська для початківців чи поглиблене вивчення англійської мови — звертайтеся, з нами ви досягнете поставлених цілей швидко!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси