Grade University: в Україні з'явилася платформа для професійного розвитку викладачів англійської мови

Grade University: в Україні з'явилася платформа для професійного розвитку викладачів англійської мови

Це платформа, на якій зібрані курси для педагогів, котрі викладають в освітніх закладах різних типів — від дитячих садочків до університетів і спеціалізованих мовних центрів.

Grade Education Centre запустив новий освітній міжнародний онлайн-проєкт Grade University.  Особливо він буде актуальним для тих, хто прагне навчатися, професійно зростати та покращувати свої методи викладання.

Курси різні за тривалістю та спрямуванням. Є навчальні програми тривалістю  8-10 годин, а також спеціалізовані добірки — по 40-60 годин. Для того, щоб повністю охопити матеріал конкретної сфери викладання, зручно мати доступ одразу до добірки.

На викладачів чекають різні типи завдань, завдяки яким процес навчання буде різноманітним та захопливим. Також курси містять спеціальні завдання для того, щоб викладачі могли проаналізувати власну підготовку до уроків та методи викладання й одразу застосовувати здобуті знання на практиці.

Після проходження навчання потрібно скласти тест й отримати сертифікат про відвідування курсу або про його проходження. Сертифікат генерується платформою автоматично. 

Навчальні програми розроблені фахівцями Grade Education Centre, експертність яких засвідчена ліцензією Cambridge Assessment English та багаторічним досвідом на українському ринку послуг з підвищення кваліфікацій викладачів англійської.

“Ми створили онлайн-платформу Grade University для того, щоб вчителі англійської мови могли швидко та якісно підвищувати професійну кваліфікацію. Їм доступні різні за тематикою курси від спеціалістів. Навчання не залежить від розкладу чи місця проведення, а також є можливість отримати сертифікати, що відповідають усім вимогам МОН”, — розповіла Марина Гордієнко, операційний директор Grade Education Centre.

Дійсно, після навчання можна отримати сертифікат, який підтверджує години обов’язкової підготовки підвищення кваліфікації шкільних вчителів, оскільки відповідає вимогам МОН.

У чому переваги Grade University?

  1. легка у користуванні платформа, що доступна на компʼютері, планшеті та смартфоні;
  2. можливість навчатися онлайн з будь-якої точки світу та у будь-який час;
  3. особистий кабінет, де зберігатиметься уся інформація про навчання та отримані сертифікати;
  4. можна ділитися власними досягненнями з колегами та друзями у соцмережах;
  5. до кожного курсу надається knowledge bank, доступ до якого залишається назавжди.

Впевнитись у якості обраного курсу можна завдяки безплатному доступу до одного з юнітів. Так користувач ознайомиться з платформою й переконається у тому, чи підходить йому програма та, відповідно, зможе продовжити навчання.

Окрім курсів, для викладачів доступна бібліотека відеоматеріалів. Наразі відео можна переглядати безкоштовно, проте згодом частина матеріалу стане доступною лише за платною підпискою. 

Нині на платформі доступні вісім практичних курсів. До кінця вересня 2022 року на них діє знижка у розмірі 50%. Контент Grade University регулярно оновлюватиметься, тож кожен викладач знайде актуальне для себе навчання.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Мовні курси Онлайн курси