Онлайн-вебінар для викладачів англійської від Grade Education Centre

Онлайн-вебінар для викладачів англійської від Grade Education Centre

Безоплатний вебінар Breaking the Ice: Using Ice Breakers When Teaching Online для викладачів англійської мови.

Grade Education Centre запрошує відвідати безоплатний вебінар “Breaking the Ice: Using Ice Breakers When Teaching Online” для викладачів англійської мови, щоб новий навчальний рік проходив легко та продуктивно.

  • Дата: 14 вересня
  • Час: 16:00 — 17:00
  • Формат: онлайн
  • Учасників: 1000
  • Вартість: безкоштовно

Для того, щоб потрапити на захід — зареєструйтесь за посиланням.

У кожного вчителя перед новим навчальним роком частішає серцебиття від думки “як налагодити комунікацію з новим класом?”. Ice breakers — це універсальна техніка, що стане у пригоді не лише на початку року, а й протягом усього навчального процесу. Використовуючи її, ви зможете залучити учнів та спрямувати їхню увагу в необхідне русло.

Тож цього разу на вебінарі спікерка Олеся Турчак розповість про “ice breakers”: як це працює; які типи ice breakers існують у викладанні ESL; а також ми розглянемо конкретні приклади ice breakers для онлайн-уроків англійської мови.

Для кого буде корисно?

  • Вчителів-фрілансерів
  • Вчителів університетів та коледжів
  • Вчителів державних і приватних шкіл
  • Вчителів дитячих садочків
  • Представників будь-яких державних установ

Викладачам, які ще не мають міжнародної кваліфікації (наприклад CELTA або DELTA), наші вебінари та майстер-класи допоможуть отримати уявлення про те як ми працюємо та який контент надають наші фахові тренери.

Досвідченим викладачам з міжнародними кваліфікаціями буде цікаво ознайомитись з дослідженнями важливих та спірних питань у викладанні від наших професійних тренерів.

Continuing Professional Development (CPD) — це кредо нашої команди викладачів та тренерів, і ми сподіваємось, ви також розділите цю позицію з нами.

Зверніть увагу, мова вебінарів Grade Education Centre — англійська, тому рекомендовано слухачам з рівнем Intermediate і вище. 

Grade Education Centre регулярно організовує освітні події, де спікери-професіонали розглядають актуальні та важливі теми у сфері викладання, а також діляться власним досвідом у сфері ELT. Ці події створені для того, аби вчителі з різним досвідом та рівнем знань могли професійно розвиватись і підкорювати нові вершини.

Більше вебінарів, конференцій та воркшопів ви можете знайти на сайті Grade Education Centre.

До зустрічі на події!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
anastasiia_buzuluckaia,07.09.2022, 08:50
Хочу зарегистрироваться на вебинар Олеси Турчак 14.09, но ссылка не работает.

Залишити коментар

Інші статті в категорії Відносини, комунікація Мовні курси Онлайн курси