До якого університету Англії краще вступати

До якого університету Англії краще вступати

У Англії велика кількість університетів і досить часто випускники розгублюються при виборі. Один зі студентів, якому ЕduSteps допомагали вступити до університету, допоможе розібратися, які навчальні заклади є найбільш перспективними для українців

Чи всі університети Великобританії однакові

Я можу судити лише спираючись на власний досвід і відгуки друзів. Я вступив у 2020 році до MsC in Data Science в University of Essex. Він розташований у невеликому містечку Colchester.

Перш ніж вибрати університет, я багато читав про різні установи, дивився відгуки та приділяв цьому досить багато часу. При цьому я не готовий до настільки величезного потоку інформації. Адже кожен виш намагається хвалити себе та максимально рекламувати.

А ще постало безліч питань. У який університет мене справді візьмуть? Адже критерії відбору є різні. Де якісніше навчання в Англії для українців? На який виш не варто витрачати час? Де можна розраховувати на знижку?

Запитання множилися з неймовірною швидкістю. І можливо, я не впорався б самостійно. Добре, що батьки здогадалися звернутися до ЕduSteps. Співробітники компанії володіють достовірною інформацією по всіх університетах та умовами вступу.
Проживши у Великій Британії два роки я зрозумів, що якість освіти на висоті в будь-якому виші. Але відмінності все ж таки є.

На той момент обраний університет здавався мені ідеальним. Я отримав велику базу знань. Вивчав основи статистики, теорію ймовірності та навіть Deep Learning для нейронних мереж. Університет я закінчив не юнаком, якого треба ще вчити та навчати, щоб поставити на посаду. Я прийшов на роботу спеціалістом, повністю готовим виконувати поставлені завдання.

Особливу подяку хотілося б висловити викладачеві з Machine Learning and Data Mining. Він давав по-справжньому цінну та всеосяжну інформацію. Щотижня були невеликі тести з подальшим розбором питань. Ця людина володіла своїм предметом досконало. І щиро намагався передати свої знання студентам.
Навчальна програма була справді сильною. І викладачі допомагали у будь-якому питанні. Весь матеріал надавався у дуже доступній формі.

Багато іспитів можна проходити онлайн. А ще в університеті була доступна платформа Moodle. Там викладачі завантажували всі навчальні матеріали.
Про переваги обраного університету можу говорити нескінченно. І досі вдячний співробітникам ЕduSteps за грамотну рекомендацію.

Щодо повторного вибору. Напевно, я хотів би ще вступити до одного з університетів гурту Russel. Це ті самі Оксфорд, Кембрідж.

Тут більше питання престижу. Думаю, що база знань у моєму виші анітрохи не гірша, але ці університети відомі на весь світ. А ось вартість навчання в Англії при виборі таких престижних установ може бути вищою. У будь-якому випадку досвід співробітників ЕduSteps виявився надзвичайно корисним і своїм вибором я задоволений на всі 100%.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта Підготовка до вступу в університет Програми для студентів