Отримати практичні навички IT-фахівця та увійти у нову професію за 1 місяць. Мрія?

Комплексний курс: Конфігурування та програмування в системі BAS. Основні об'єкти - це відмінний старт у професію BAS розробника.

Отримати практичні навички IT-фахівця та увійти у нову професію за 1 місяць.

Мрія?Це реально!Комплексний курс: Конфігурування та програмування в системі BAS.

Основні об'єкти - це відмінний старт у професію BAS розробника.На курсі ви познайомитеся з основами конфігурування в BAS, навчитеся писати програмний код відповідно до стандартів, працювати з керованими формами та засвоїте базові навички адміністрування.Формати курсу:

Групові онлайн-заняття проводяться в форматі відео-конференції, де слухачі спілкуються з викладачем, а викладач бачить екрани слухачів і виправляє помилки.

В цьому форматі доступні також відео-записи занять кожної окремої групи.Індивідуальні відео-курси передбачають самостійну роботу по відео з перевіркою домашніх завдань, зворотній зв'язок з викладачем по поточним питанням у персональному чаті та відео-консультаціями з викладачем після вивчення окремих блоків курсу.

Курс включає в себе 58 академічних годин практичних занять: 24 години сертифікованого курсу + 34 години додаткових навчальних матеріалів від викладачів ЦСН "Проком".5350 грн, замість 7643 грн.

Після закінчення курсу ви отримаєте сертифіковане свідоцтво про проходження курсу, яке допоможе при подальшому працевлаштуванні.

На початковому етапі передбачені також послуги подальшої підтримки досвідчених IT-кураторів.

Знайомтесь з програмою курсів BAS та залишайте заявку на навчання на сайті:https://csoprocom.com.ua/.../1s-predpriyatie-8-osnovnye.../

Або телефонуйте:[відкрити контакти](067) 30-067-50, [відкрити контакти](099) 30-099-50


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Комп'ютерна грамотність