Для чого потрібна корпоративна англійська українським компаніям

Вчити чи не вчити? Вчити! Чи варто говорити про важливість знання мов на сьогодні? І йдеться, звичайно ж, не тільки про професійну діяльність. Англійська мова вже давно не щось «ну, мені поки не потрібно», вона стала необхідністю.

Корпоративний формат. Для чого це компаніям?

Наш досвід корпоративного навчання показує, що компанії не завжди ставлять за мету для своїх команд саме «навчання» (тобто навчальний проєкт). Часто виникає потреба мотиваційного проєкту для співробітників.

Навчальний проєкт

З навчальним проєктом все гранично ясно — у компанії є мета підвищити рівень володіння англійською мовою у всій компанії або в певному відділі.

Для чого?

  • відкрити для бізнесу глобальний ринок
  • знайти партнерів в інших країнах
  • проводити переговори
  • вести ділове листування

Для навчання компанія організовує спеціалізовані корпоративні курси англійської для співробітників. Вони спрямовані на навчання безпосередньо тих знань, які можуть знадобитися для повсякденної роботи. Зазвичай програми спецкурсів мають певний термін та конкретні показники, яких необхідно досягти по закінченню навчання.

Мотиваційний проєкт

До поняття «мотиваційний проєкт» ще звикли не всі компанії, але переваги очевидні для всіх.

Для чого?

  • розвиток бренду роботодавця
  • розвиток та мотивація персоналу
  • командоутворення та підтримання корпоративного духу
  • поліпшення емоційного стану персоналу

Компанія, яка намагається закрити базові потреби в навчанні й саморозвитку своєї команди має набагато більше переваг для залучення та утримання цінних співробітників. Корпоративні курси проводяться офлайн в офісі або онлайн в робочий час, для зручності співробітників. Такий підхід допомагає дотримуватися балансу між роботою та особистим життям людини.

Мотивовані та емоційно здорові співробітники = сильна команда, яка лояльна до компанії.

"За даними Американської психологічної асоціації (APA) емоційне здоров'я сприяє успішності в роботі та соціальних відносинах, позитивно впливає на здоров'я та самопочуття людини. При цьому в дослідженні Європейської агенції з безпеки та гігієни праці показано, що через негативні емоційні стани працівників європейський бізнес щорічно втрачає понад 600 млрд євро."

Важливе питання, яке виникає у HR в сучасних компаніях: «Як не допустити вигорання хороших фахівців?». Безумовно необхідно комплексно працювати з емоційним здоров'ям співробітників.

Чому це так важливо, й що це дасть вашим співробітникам:

  • не будуть втрачати інтерес до роботи
  • зможуть вибудовувати «здорові» та професійні відносини з колегами та клієнтами
  • будуть легко реалізувати свої амбіції та домагатися кар'єрного росту
  • перестануть боятися складних рішень, будуть отримувати задоволення від них
  • почнуть швидко та ефективно боротися зі стресом та його наслідками

Корпоративне вивчення англійської в компанії — один з чинників, який допоможе поліпшити емоційне здоров'я.

Навчання задовольняє амбіції саморозвитку співробітника прямо на робочому місці. Він відчуває турботу й підтримку з боку компанії, згуртовується зі своєю командою або навіть з іншими підрозділами. Спілкування «поза робочих питань» допомагає відчути причетність до спільної справи, дізнатися людей з іншого боку та вибудовувати конструктивне робоче спілкування. Така соціалізація здорово підіймає дух та настрій людини, додаючи сили на реалізацію нових досягнень. У тому числі й кар'єрних. І не забуваємо про грейдінг — хороші знання мови завжди є плюсом :)

Вивчення англійської в компанії безумовно допоможе з підняттям бізнесу на новий рівень. Але це далеко не всі «плюшки», які приносить корпоративна англійська в вашу компанію. Golden Staff — це Full Staff Agency, і ми чудово знаємо, що таке комплексний ефект від корпоративного навчання. Ми підбираємо, навчаємо та оцінюємо співробітників. Наші клієнти також переконалися в цьому!

Почніть вже зараз! Вибирайте навчання, яке всебічне буде розвивати вашу команду. Залишайте заявку на пробний урок ⬇

Залишити заявку


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Іноземні мови