Секрети ефективних домашніх завдань від JustClass

Секрети ефективних домашніх завдань від JustClass

Нещодавно в Україні запустили безкоштовну платформу з готовими домашніми завданнями. Особливість JustClass в тому, що вона автоматично перевіряє виконані домашні завдання й зберігає оцінки в особистому кабінеті вчителя та учнів.

Завдяки такій системі вчителі економлять купу часу на підготовці й перевірці домашніх завдань, адже їм потрібно лише обрати вправи й надіслати учням посилання. 

Крім цього, з допомогою JustClass вчителі можуть зробити домашні завдання більш ефективними, тобто такими, які будуть мотивувати учнів навчатися, із задоволенням засвоювати навчальний матеріал і покращувати успіхи в навчанні.

У чому ж секрет ефективності домашніх завдань на JustClass?

По-перше, в інтерактивності домашніх завдань. Кожна вправа містить аудіо, відео чи фото й навчальну механіку, яка занурює учнів у навчальний процес. Завдяки мультимедійності та взаємодії з гаджетами в учнів може виникнути враження, що вони виконують завдання в пізнавальній онлайн-грі. Це мотивує їх виконувати домашні завдання, а не шукати 1500 причин, як цього уникнути.

Другий секрет домашніх завдань від JustClass полягає в простоті та зручності самої платформи. Адже всі домашні завдання та оцінки з різних предметів зберігаються в одному місці. Їх можна переглядати з будь-якого гаджета і з будь-якої точки планети. Так учні можуть дорогою додому після школи зробити з телефона домашні завдання на JustClass, а далі відновлюватися й гуляти на свіжому повітрі. 

І не менш важливою причиною, чому задавати домашні завдання на JustClass є ефективніше, полягає в тому, що так вчителі вивільняють собі час на зворотний зв'язок. А щоб розуміти, коли домашні завдання краще не задавати, а за яких умов вони приносять користь, учителям потрібен час на аналіз і на спілкування з учнями. До того ж самі учні набагато краще засвоять матеріал, якщо вчитель даватиме їм зворотний зв'язок: пояснюватиме, у чому показав хороші результати, і порадить, як працювати з помилками.

Тож переконайтеся в ефективності домашніх завдань на JustClass самостійно — реєструйтеся на платформі за посиланням.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Онлайн курси Підготовка до ЗНО/НМТ