Як підготуватися до CAE&CPE Writing. Освітня онлайн-програма

Як підготуватися до CAE&CPE Writing. Освітня онлайн-програма

Вміння формулювати думки на письмі — невіддільна частина повноцінного вивчення англійської мови. Саме тому Writing — одна із чотирьох складових екзаменаційної програми для C2 Proficiency (CPE) та C1 Advanced (CAE).

Безумовно, людина, яка бажає підтвердити свій рівень та успішно скласти котрийсь із цих іспитів, дуже відповідально ставиться до підготовки. А пройти такий непростий шлях ще й з найменшим стресом — мабуть, мрія кожного, хто вивчає англійську з конкретною метою.

Один із варіантів, де можна озброїтися достатнім та якісним багажем знань, щоб компетентно здійснювати підготовку учнів до складання міжнародного мовного іспиту — це дев’ятигодинний курс від платформи Grade UniversityHacking CAE/CPE Writing.

Коротко про курс

У цій навчальній програмі учасники детально знайомляться із загальною структурою іспиту, типами завдань та критеріями оцінювання у розділі Writing на іспитах C1 Advanced (CAE) та C2 Proficiency (CPE). А також вивчають, як підготувати слухачів до видів письма, що їм знадобляться для успішного складання екзаменів.

  • Тривалість — 9 годин.

  • Вартість — $59.

Для кого цей курс?

Він буде корисним для кількох категорій викладачів:

  • які тільки починають готувати учнів до іспитів CAE або CPE;

  • хто сам потребує додаткових рекомендацій на початку підготовки до одного з іспитів;

  • а також для вже досвідчених педагогів, котрі мають потребу поповнити власний набір інструментів для роботи з учнями.

Більше про розробників навчальної програми

Christopher Reese (автор) — сертифікований педагог із кваліфікаціями DELTA Module 1, CELTA, CELT P/S Trainer, The University of Tennessee (BA in Anthropology).

Олена Бочкарьова (керівниця курсу) — сертифікований педагог із кваліфікаціями DELTA, CELTA, викладачка загальної та ділової англійської мови, спеціалізується на підготовці до IELTS, міжнародна екзаменаторка з англійської.

Юлія Чорна (редакторка курсу) — сертифікована викладачка загальної та ділової англійської мови із кваліфікаціями DELTA Module 1 та CELTA.

Навіщо проходити курс Hacking CAE/CPE Writing?

Завершивши курс, учасники матимуть точне розуміння, як навчити власних студентів складати іспит з письма або ж як самому пройти тестування міжнародного зразка. Серед найважливіших навичок, що здобувають або ж вдосконалюють учасники:

  • підготовка до іспитів із письмової частини для CAE або CPE;

  • оцінювання та надання зворотного зв’язку для написання іспиту;

  • засвоєння методів, орієнтованих на студента, для підвищення обізнаності про екзаменаційні критерії; 

  • напрацювання необхідного інструментарію для навчання іспиту з письма на початковому, середньому та пізньому етапах підготовки.

Що ще корисного є на курсі?

Програма курсу досить різноманітна. Під час навчання учасникам пропонуються цікаві тексти, відеолекції, навчальні посібники. Програма насичена різноманітними завданнями та корисними ресурсами для подальшого читання та вивчення.

Також спільно зі спікерами курсу детально опрацьовуються приклади зразкових відповідей у написанні CPE / CAE. Саме аналіз позитивного досвіду найкраще демонструє, за якими принципами будуються завдання на іспитах, а також яку стратегію слід обрати під час виконання таких завдань.

Кожен учасник курсу має можливість користуватися банком знаньзберігати навчальні матеріали впорядковано та в разі потреби до них оперативно повертатися.

А на завершення курсу передбачено підсумкове оцінювання. Це гарний спосіб відстежити власний прогрес та отримати сертифікат. За результатами тесту кожен учасник курсу одержує один з актуальних сертифікатів: 

  • про відвідування (з результатом 0-69%); 

  • про проходження (з результатом 70-89%);

  • або ж про закінчення з відзнакою (з результатом 90-100%).

Наприкінці курсу учасники краще розумітимуть, як слід підготувати студентів до іспиту, зокрема письмової частини, а також володітимуть повним набором методів роботи у класі.

Курс Hacking CAE/CPE Writingодна з вкрай важливих та ефективних навчальних програм, розроблена індивідуально для викладачів. До речі, усі курси від Grade University зараховуються як обов’язкові години підвищення кваліфікації, оскільки відповідають вимогам МОН України. Тож не баріться та мерщій реєструйтесь на платформі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси