Запрошуємо 20 квітня 2023 р. на 11:00 в Київ на вебінар Марії Шигун

Запрошуємо 20 квітня 2023 р. на 11:00 в Київ на вебінар Марії Шигун

Запрошуємо на вебінар за участю лауреата премії CIMA Excellence Award, професора доктора Марії Шигун, чиє дослідження про сталий розвиток бізнесу та його вплив на бухгалтерський облік отримало світову нагороду у 2020 році.

Короткий огляд:

Дослідження розкриває характер впливу окремих цілей сталого розвитку на зміну ролі бухгалтерського обліку в процесах управління стійкістю бізнесу. Автор показує існуючі протиріччя та невирішені проблеми у закладених цінностях, цілепоставленні та баченні глобальних та міжнародних організацій щодо підходів до підготовки звітної інформації з розкриттям показників стійкості для цілей стейкхолдерів.

Результати навчання:

  • Отримайте розуміння можливих інновацій у бухгалтерській практиці, які забезпечать підготовку нових форматів звітності для цілей сталого розвитку.
  • Отримайте уявлення про необхідність фундаментальних змін у мисленні власників бізнесу, менеджерів та всіх залучених спеціалістів, включаючи бухгалтерів компанії, та їх орієнтацію на сталий розвиток.
  • Зрозуміти, навіщо в організаціях на базі бухгалтерської служби створюються спеціалізовані підрозділи для підготовки звітності в інтегрованому форматі та хто має брати участь у процесі прийняття рішень для сталого розвитку бізнесу.

Попередньо зареєструйтесь на цю зустріч: http://surl.li/gboeq

Після реєстрації ви отримаєте лист-підтвердження з інформацією про приєднання до зустрічі.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини MBA, бізнес освіта Економіка, бухгалтерія та облік