МК в рамках курсу Шлях Жінки

МК в рамках курсу Шлях Жінки

Запрошуємо всіх бажаючих на психологічний майстер-клас в рамках учбово-терапевтичного курсу «Шлях Жінки». Ви дізнаєтесь корисну інформацію для того, щоб покращити своє життя, розкрити свій внутрішній потенціал та налагоджувати відносини з оточуючими.

На масйтер-класі ви ближче познайомитесь з авторкою та тренеркою Шевченко Марією, яка є кваліфікованим психотерапевтом з багаторічним практичним досвідом. Ознайомитесь, як проходить навчання на курсі "Шлях Жінки" та отримаєте практичні методики по роботі з власними станами.

Ми створили комфортну та підтримуючу атмосферу, щоб ви могли ділитися своїми думками, почуттями і досвідом та отримати підтримку та розуміння від інших учасниць групи. Наш тренер допоможе вам працювати з вашими емоціями, розуміти та керувати своїми відносинами, підвищувати вашу самооцінку та покращувати якість вашого життя. 

Для участі у МК необхідна попередня реєстрація - посилання. Якщо у вас є якесь нагальне питання, на яке б ви хотіли отримати відповідь або попрацювати з вашим запитом, залиште коментар в кінці анкети реєстрації.

Приєднуйтесь до нашого МК та почніть свій шлях до кращої версії себе!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток