Те, чого ми боїмося, може стати реальністю в наших дітях

Моя дитина не така як усі, чому? Як батьки впливають на дитину? Як виправити негативний вплив на дитину?

У вас не так із вашою дитиною? Тоді ви щасливі батьки та на 100% розумієте своїх дітей.

Але зазвичай у сім'ях все як у всіх.

  • Наші діти поводяться, як не наші, їх важко зрозуміти
  • Їхня поведінка неадекватна, слухатися та вчитися не хочуть
  • Часто здається, що надходять на зло своїм батькам
  • У підлітковому віці, ніби збожеволіли
  • Хворіють часто, ростуть неспокійними, немає спокою і сил не в них, не в нас;
  • Не посидючі, не працьовиті, їм би тільки отримувати задоволення

У всіх цих випадках винні не лише діти. Часто не варто шукати причин у генах прапрапрадідів, не варто лаяти школу, екологію та становище Сатурна щодо Землі.

Все набагато простіше. Відносини всередині сім'ї, стосунки батьків один до одного, їх звички та ментальні проекції створюють характер та майбутню родину вашого диво-чадо.

Ось, наприклад, якщо мати не любить або сердиться на свого чоловіка, вона створює підсвідому агресію на свого сина. Адже він також чоловік, плід, який зачав чоловік. Тому всі програми ненависті падають на дитину. І з раннього віку маленький чоловік почувається відкинутим, і ніяк не може знайти свою жінку, ніяк не може знайти спокій у житті.

Або ось ще випадок. Тато жорстокий з мамою і недолюблює дочку. Адже вона, як і її мати, такої ж поведінки. І тоді, юна леді, виростаючи, боїться чоловіків. Вона влаштовує короткострокові романи, а коли справа доходить до тривалих стосунків, ніяк не може залишатися в них, адже тато не любив її і маму. Тривалі стосунки і нелюбов.

Всі ці випадки можуть бути непомітні недосвідченому оку. Вони тривають місяць, рік, кілька років, але залишаються у підсвідомості дитини назавжди.

І одного разу дитина, подорослішавши, ламає собі долю сама. Діти не хочуть навчатись, не можуть створити собі пару. Діти не йдуть працювати, не можуть прогодувати сім'ю, будують стосунки лише на сексуальних зв'язках.

Те, чого ми боялися, раптом стає реальністю в наших дітях. Чому? Все просто. Наші проекції, наші конфлікти, наші погляди та емоції формують їхню долю.

Вважається, що якщо діти до 8-10 років хворіють, не слухаються, мають погані психологічні та інтелектуальні дані, потрібно звертати увагу на батьків.

Розповім один із випадків від своїх клієнтів:

До мене прийшла вперше клієнтка із запитом на сильну алергію сина. Алергія у 4-річного хлопчика почала проявлятися навіть фрукти та овочі.

Оскільки дитина ще маленька, то я можу працювати через маму. Що й сталося.

На зустрічі розкрилося, що під час вагітності її чоловік пив, дармажував, а вона вже на великому терміні ходила працювати. Вона не витримувала. В один із напружених моментів і стався жорсткий конфлікт. Жінка висловила чоловікові свою ненависть. Через час все перемололося трохи налагодилося, а осад, як кажуть, залишився.

Коли я розмотав цю історію, виявилося, що алергія дитини пов'язана з тим конфліктом. Ну, і далі, йшло відпрацювання образ і ненависті до чоловіка. Все сказане чоловікові підсвідомо транслювалося на її сина, хоч вона його дуже любила. За підсумками така робота після двох сеансів значно знизила алергічні реакції у дитини.

Ви скажете мені, що жінка не мала іншого вибору, вона так настраждала, що не могла не висловити своєї ненависті до чоловіка. Я з вами, друзі погоджуся, але частково.

Потрібно спочатку шукати "свого" партнера. Потрібно ще до вагітності регулювати стосунки. Потрібно з вагітності й надалі підтримувати психологічний клімат у сім'ї заради дитини та всієї родини.

Навіщо я це все пишу. Знайте, що від того як ви поводитеся зараз, так у кілька разів сильніше поводитимуться діти в майбутньому.

І, насамкінець хочу сказати, що мені видно сценарії дітей у сім'ї. Бачу, як фахівець, що можна у стосунках «полагодити», щоб дітки росли щасливі та здорові.

І хоча я займаюся енергетикою людини, займаюся дорослими людьми, через свої знання навчу вас впливати на ваших діток з користю для всіх.

Разом розберемося і все налагодимо. Пишіть, дзвоніть, попрацюємо

Я в соціальних мережах:

Інстаграм:

  • https://www.instagram.com/reel/CrfsoYeAuA-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Телеграм:

  • https://t.me/zhivoeslovoKharin

Приєднуйтесь.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Відносини, комунікація Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток