Блог навчальних закладів

Знайдено 60 статей

Садівник чи ландшафтний дизайнер? Які відмінності

Зелені простори навколо нас приносять задоволення і захоплення своєю красою, але за їх створенням стоять різні професіонали, такі як садівник і ландшафтний дизайнер.

Як правильно вибрати колір в інтер'єрі

Для досвідчених дизайнерів це питання вже не стане проблемою. Але якщо завдання постає перед «самоучкою», то знадобляться знання кількох принципів, які допоможуть створити гармонійне колірне рішення.

Тайм-менеджмент для Дизайнера. Як планувати час для творчого процесу

Для дизайнера, де зустрічаються творчість і точність, ефективне управління часом — невід'ємна частина успішної діяльності. 

Як правильно оформити стиль Джапанді в інтер'єрі: 5 порад

Стиль Джапанді (japandi) на сьогодні серед актуальних трендів. Його цінують за незахаращену естетику, близькість до природи, розмірений ритм і прийняття недосконалості речей.

Бюджетні ідеї облаштування ділянки

Економне застосування різних елементів для благоустрою присадибної ділянки та створення гарного вигляду саду стає все більш популярною темою.

Міфи про графічний дизайн

Попит на графічних дизайнерів зростає і необхідно чітко розуміти, що являє собою ця професія.

Як дизайнеру презентувати себе так, щоб клієнт обрав саме його

Можна бути чудовим фахівцем, але через невміння себе представити у вигідному світлі, залишатися в тіні своїх конкурентів і мало заробляти.

Освітлення у квартирі. Як зробити правильно

Уже минули часи, коли люстри були єдиним джерелом освітлення. Сьогодні використання різних світильників є мистецтвом.

Енергозбереження в зимовому дизайні: ландшафтні рішення

Зимовий ландшафтний дизайн надає унікальні можливості для інтеграції енергозберігаючих рішень, сприяючи не тільки красі довкілля, а й зменшенню впливу на навколишнє середовище.

7 ознак, що вказують на вашу схильність бути дизайнером інтер'єру

Дизайнерами не народжуються. Дизайнерами стають. Але певні особисті якості можуть бути у людини з самого початку життя, що зробить шлях у професії легшим та продуктивнішим.