Блог навчальних закладів

Знайдена 31 стаття

Оновлений курс з BAS Документообіг

Сьогодення диктує свої правила. З офлайн-занять перейшли на онлайн. Збираються групи слухачів, викладач показує свій екран та проводить навчання.

BAS Малий бізнес — питання-відповідь

BAS Малий бізнес — комплексне рішення для торгових, сервісних та виробничих компаній малого бізнесу. BAS Малий бізнес замінить десятки таблиць, документів та звітів.

Бухгалтерський облік у фермерських господарствах 2024 року

Цей курс розрахований для бухгалтерів, які ведуть облік ФГ та фізосіб, які зайняті у сільському господарстві. Цей курс дозволить вам без проблем працювати бухгалтером в агросфері й з легкістю вирішувати суто аграрні ситуації.

Як скласти бізнес-план

Запрошуємо на курси «Бізнес-план для start-up». Онлайн-навчання для початківців, які мають на меті запуск свого бізнес проєкту.

До переліку авторизованих економічних операторів (АЕО), яким дозволено спрощене митне оформлення, вже увійшли три десятки вітчизняних підприємств

Пільги на митниці: уже 31 компанія отримала статус авторизованого економічного оператора.

Гранти на власну справу

Гранти та створення власної справи — дві актуальні теми, розуміючись на яких, можна створити бізнес з мінімальними фінансами та ризиками. Два роки праці з цими напрямками-це успішні бізнеси, які працюють у складних умовах. Цікаво? Стаття для тебе.

Що таке сімейний бюджет та як скласти його правильно

Як досягти того, щоб у вашій родині доходи перевищували витрати, а грошей завжди вистачало не тільки на базові потреби, але й на покупки, подорожі та розваги? Для цього треба грамотно планувати сімейний бюджет.

Як заробляти більше у будь-якій галузі: 10 перевірених порад

Скільки б ви не заробляли в даний момент, людський мозок швидко звикає до такого досягнення та зрештою знецінює його. Тому людині властиво шукати нові виклики та шляхи заробляти більше. У статті ми розглянемо неочевидні способи заробляти більше.

Куди вигідно вкласти гроші в Україні, щоб зберегти заощадження і заробити

У цій статті ми визначимось, куди інвестувати гроші, щоб не «прогоріти» та збільшити свій капітал. Для цього треба знати, що таке інвестиції, як вони працюють, які є фінансові інструменти, в чому їх особливості, плюси та мінуси.

Підсумки «митного безвізу» 2023

За 2023 рік у системі NCTS оформлено 41 тис. транзитних декларацій.