Блог навчальних закладів

Знайдено 19 статей

Курси англійської для програмістів та IT-фахівців

Англійська мова стала необхідністю для успішної кар'єри у сфері ІТ. Програмісти та ІТ-фахівці повинні не лише ефективно володіти технічною мовою коду, але й бути здатними взаємодіяти з міжнародними колегами та клієнтами.

Безоплатний онлайн-практикум «ChatGPT для тестерів — друг чи ворог?»

10 листопада на безоплатному онлайн-практикумі розберемо, як тестеру успішно й ефективно використовувати ChatGPT у роботі.

Php-розробник — топ навичок

Багато хто мріє працювати в IT-сфері, тому сьогодні ми розповімо про круту спеціалізацію, яка потребує серйозної підготовки — PHP розробник.

Адаптивний і чутливий дизайн

Принципи адаптивного дизайну для створення чуйних вебсайтів, зручних для користувачів на різних пристроях. Обговорюються медіазапити та гнучкі одиниці виміру в CSS, підхід Mobile First проєктування, та рекомендації щодо тестування сайтів.

Які ІТ-напрями вивчають підлітки у Львівській Академії СТАРТ_ІТ

Знайомимо вас зі складовими навчальних програм «Базова комп’ютерна підготовка (для 10-11 років) та «Комплексна комп’ютерна підготовка» для (12-14 років).

Топ навичок React JS розробника

У статті ти дізнаєшся: - хто такий React JS розробник, - якими навичками потрібно володіти, щоб досягти успіху, - які фішки роботи React JS Developer, - яке майбутнє чекає React розробників.

Хто такий верстальник сайтів?

Розглянемо, хто такий верстальник, його роль, необхідні навички та якості, а також відмінності між верстальником і фронтенд-розробником. Дізнаємося, що вимагається для успішної діяльності в цій області.

Коротко про фронтенд для вашого підлітка

Frontend-розробник як перспективна професія для вашої дитини.

Комп'ютерна академія IT STEP м. Кременчук

Комп'ютерна Академія IT STEP. IT-освіта, якою вона повинна бути!

Безоплатний марафон для дітей та підлітків «Таврійська долина» від GoITeens — відбудуємо східні та південні території разом

Безоплатний марафон для дітей «Таврійська долина» — спецпроєкт від GoITeens для діток від 7 до 17 років. Діти матимуть можливість створити своїми руками Україну Перемоги та спланувати реконструкцію тимчасово окупованих територій «Таврійська долина».