Блог навчальних закладів

Знайдено 19 статей

Спеціаліст з кадрового обліку+1С:ЗУП з урахуванням змін у законодавстві 2024 року

Цей курс підійде тим, хто хоче працювати спеціалістом з кадрового обліку, менеджером із персоналу, або для тих, хто бажає поглибити свої знання у цій сфері. Заняття проводяться індивідуально, у зручний для вас час.

Сертифікація для фахівців з управлінського обліку

Фахівцям з управлінського обліку HOCK Ukraine рекомендує ознайомитися з кваліфікацією CMA (Certified Management Accountant) від американського Інституту фахівців з управлінського обліку (Institute of Management Accountants, USA).

Грантова допомога — новий фінансовий інструмент, це нові можливості

Результат — 80% заявок погоджено. Це досвід, яким треба ділитися, бо він цінний і корисний. Гранти, гранти, гранти — ще вчора ми не були знайомі з таким фінансовим інструментом, а сьогодні він чи не найпопулярніший для малого та середнього бізнесу.

Дефіцит кадрів та навичок — основний виклик ринку праці у 2024 році

Ринок праці, який він сьогодні? Що мають робити компанії задля розв'язання проблем з персоналом? Які позиції складно закривати? Які пропонуємо програми задля підвищення залученості та мотивації співробітників?

Як бути кращою компанією в умовах турбулентності

Менеджмент сьогодні витримує критичні навантаження та має рухати бізнес до результатів. Навантаження мають витримувати в першу чергу керівники, та звісно вони розраховують на команду. Усі потребують нових навичок, які допоможуть здолати кризу.

TrinityPDM — що це таке? Або як управляти інженерними даними

Пропонуємо вам до ознайомлення нашу систему управління інженерними даними TrinityPDM.

Бухгалтерія для малого бізнесу: практичні поради та стратегії

У цій статті розглянемо практичні поради та стратегії з використання систем автоматизації бухгалтерського обліку для успішного управління малим підприємством.

Вступ і безкоштовне навчання міжнародним відносинам в Чехії

Особливості освіти в Чехії. Напрями: класична політологія+міжнародні відносини в теорії і історії; міжнародна безпека (конфліктологія); дипломатія; європейські дослідження; англо-американські дослідження. Навчання чеською безкоштовно, англ. платно.

Як керувати ремонтом техніки за допомогою BAS ERP 2.5

Даний опис демонструє порядок управління процесом ремонтом за замовленням клієнта.

Логістика і війна

Логісти повинні зберегти економічний розум для відновлення країни