Блог навчальних закладів

Знайдено 11 статей

ТОП-7 поширених міфів про вивчення англійської мови

Сьогодні ми зруйнуємо 7 поширених міфів про вивчення англійської мови, з якими ви можете зіткнутися на цьому шляху.

Що чекати на НМТ з англійської у 2024 році

Ми підготували все найголовніше, що важливо знати про новий формат НМТ у 2024 році, особливості іспиту з англійської мови, та даємо корисні поради з підготовки.

Внутрішня мотивація: секрет успішного навчання

Стаття розглядає різні причини, які можуть лежати в основі небажання дитини ходити до школи. Стаття містить практичні поради для батьків, які бажають підтримати внутрішню мотивацію дитини й зробити навчання цікавим та захопливим процесом.

Курси розмовної англійської мови онлайн

➢ ➣ ➤ Запишіться на розмовні курси англійської мови онлайн – ✔ відкрийте для себе нові можливості. ✔ Дізнайтеся, що враховувати, щоб вибрати найкращу школу англійської

Курси англійської мови для початківців онлайн

➢ ➣ ➤ Запишіться на курси англійської мови для початківців онлайн — ✔ відкрийте для себе нові можливості. ✔ Дізнайтеся, що враховувати, щоб вибрати найкращу школу англійської

Яку роль відіграє проєктна робота на уроках?

Основний принцип НУШ – навчання через дію. Не одноразово траплялося, що учні, особливо старших класів, ставили питання вчителеві «а як цей предмет стане у пригоді мені в житті?».

  • @Gomother
  • Команда IT school GoMother
  • 22 вересня 2022

Курси англійської в Києві - як вибрати школу для дитини

Що потрібно знати, обираючи курси англійської в Києві для дітей. Вивчаємо пропозиції та розбираємо, коли краще віддати дитину на додаткові заняття з іноземної мови.

Англійська онлайн: як не забути мову

Як вчити англійську онлайн. Курси та самостійне навчання. Прості поради як не втратити мотивацію та ефективно вчити мову вдома.

Курси англійської в Києві для дитини: що мають знати батьки

Обираючи курси англійської в Києві для дитини, не забудьте про мотивацію. Зверніть увагу на школи, де підтримуватимуть і заохочуватимуть бажання дітей вчитися.

Англійська для дітей-початківців: перші кроки до знань

Дізнайтеся, як організувати англійську для дітей-початківців, щоб розвинути мотивацію та інтерес. Поради батькам, які хочуть виростити поліглотів.

  • Green Сountry
  • Федорчук Світлана
  • 17 вересня 2022