Блог навчальних закладів

Знайдено 52 статті

Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі

Короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском.

Зафіксуйте власні збитки

Як правильно зафіксувати збитки, які завдані Вашому бізнесу війною.

Покроковий алгоритм дій для релокації бізнесу

Якщо Ви проживали і вели бізнес в зоні бойових дій, то держава пропонує змінити локацію з мінімальними втратами для Вашої роботи.

Особливості організації 2022/23 навчального року

Відповідно до постанови КМУ від 24 червня 2022 року №711.

Український борщ визнали об’єктом культурної спадщини ЮНЕСКО

Таке рішення було ухвалено 01.07.2022 р. за ініціативою Мінкульту

Нове шкільне меню

Опубліковані шаблони технологічних карт на сайті Міністерство охорони здоров'я України.

Сезонне меню для дітей віком від 1 до 6

05.11.2021 р. Міністерство охорони здоров’я затвердило відповідні документи.

Запрошуємо на корпоративне навчання!

Ми навчаємо спеціалістів всіх ресторанних спеціальностей, а також працівників навчальних закладів!

Опублікована документація для страв, що готуватимуть дітям у школах

Над наповненням матеріалів працював Євген Клопотенко з командою.

Система харчової безпеки в закладах освіти

Минулого тижня ми провели онлайн-навчання для закладів освіти.