Блог навчальних закладів

Знайдено 186 статей

Алгоритми штучного інтелекту для оптимізації ланцюга постачань в агробізнесі

Компанії у багатьох галузях виявили, що вони можуть створювати цінність, застосовуючи цифрові технології до нових бізнес-моделей. Алгоритми штучного інтелекту можуть допомогти запобігти ризикам сучасної дестабілізації в агропереробній промисловості.

Українське економічне диво

Для країни найактуальнішим питанням сьогодення є створення умов для українського економічного дива. Експерти з економіки Центр бізнес-технологій ТОТ також вирішили поділитися своїм баченням передумов, які сприятимуть відродженню економіки.

Про лідерство у компаніях під час війни

20 травня у Львові відбувся Весняний Діловий Форум на тему «Українська мрія — шляхи оновлення держави після війни».

Чим замінити російські CRM та ERP-системи?

СRM-система – це система автоматизації взаємодії із клієнтами. Наприклад, це автоматична обробка замовлень, перерозподіл завдань між різними співробітниками, розсилання пропозицій по базах даних.

Допомога бізнесу

Дорогі друзі, клієнти та партнери! У цей складний для країни час ми прийняли рішення відновити роботу нашого Центру з метою надання підтримки кожному з наших клієнтів та українському бізнесу в цілому.

Підсумки 2021 року

Добігає до свого завершення ще один не менш динамічний та багатий на події рік. Тож ми вирішили, що саме час ділитися із Вами певними підсумками та досягненнями.

Актуальні навчальні програми від компанії ТОТ

Новий бізнес сезон розпочався з неймовірної жаги до знань серед представників рітейл-бізнесу та банківського сектору України.

Нові навчальні програми для бізнесу

Ще минулого тижня команда Центр бізнес-технологій ТОТ підкоряла чергові гірські вершини Карпат, надихалась видами Прикарпаття та заряджалась світанками, а завтра вже корпоративне навчання з менеджменту, що правда на Закарпатті.

Оновлення розкладу та переліку навчальних програм

Анонсуємо розклад навчальних подій на новий бізнес-сезон від Ольги Пестрецової-Блоцької:

Навчатися з центром бізнес-технологій ТОТ стало ще зручніше!

Тренінг вихідного дня «Управління ланцюгом поставок (Supply Chain Management)».