Блог навчальних закладів

Знайдено 87 статей

Два весли

Коли-небудь вам здавалося, що ви просто кружляєте на місці, не рухаючись вперед? Наш герой човняр має для вас цінний урок.

Перший місяць керівника під лупою

Перший місяць керівника зблизька. Привіт, сміливі керівники-новачки! Якщо ви думали, що перший місяць на новій посаді буде як медовий місяць... ну, дозвольте нам розсмішити вас!

Лідерство: рецепт від D-Space

Пропонуємо покроковий рецепт успішного лідерства, який складається з кількох ключових інгредієнтів та їх грамотного поєднання.

Вчимося стратегії у найкращих!

ЗСУ — це зірковий вчитель, який власним прикладом показує, як мислити, діяти, перемагати, йти через пекло, але йти.

↔️Делегування: навичка, який допоможе вам розвантажитись та прокачати свою команду↔️

Керівник, який не делегує завдання, часто перебуває в режимі «пожежогасіння». Делегування дозволяє керівнику зосередитися на завданнях, які вимагають його уваги й досвіду.

Як не згоріти в авралі?

Сучасний темп життя диктує свої правила. Ми часто працюємо на кількох роботах, намагаємося бути в курсі всіх подій, займатися спортом, проводити час із близькими. І в якийсь момент починаємо відчувати, що не вистачає сил на все.

Як не стати індичкою на вершині дерева

У світі бізнесу, як і в природі, існує багато різних шляхів до успіху. Дехто досягає вершини, використовуючи свої таланти та зусилля, а хтось — маніпулюючи нечистими справами.

Корисне чтиво від D-Space

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецензією на книгу, яка змінить ваш погляд на бізнес. Ця книга — «Більше ніж бізнес 2.0. Від маленької компанії до лідера ринку», написана видатними авторами Джимом Коллінзом і Біллом Лазьє.

Хто твої дельфіни

Пам’ятаєте таку забавну теорію, про менталітет краба (це спосіб мислення, коли піддають сумніву наші досягнення чи навіть наміри).

Знижка на корпоративне навчання

Допоки емоції будуть тим, «чиє ім'я не можу назвати», годі намагатися дати собі з ними раду — наполягає наша тренерка Галина Сасин.