Блог навчальних закладів

Знайдено 4 статті

Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі

Короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском.

Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз. Їхня роль в оцінці якості та безпеки харчових продуктів

Підвищення рівня обізнаності та здобуття нових знань виробничої дегустаційної комісії – важливий крок для стандартизації процесу сенсорної оцінки портфелю готової продукції сучасної компанії на шляху до її становлення улюбленим Food брендом.

Особливості організації 2022/23 навчального року

Відповідно до постанови КМУ від 24 червня 2022 року №711.

Український борщ визнали об’єктом культурної спадщини ЮНЕСКО

Таке рішення було ухвалено 01.07.2022 р. за ініціативою Мінкульту