Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І. Г. Боровенського

Решетиловский профессиональный аграрный лицей им. И. Г. Боровенского




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

20
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

За 3 роки навчання я пройшов справжню школу життя. Це плацдарм для вашої творчості і самореалізації. Саме тут я став справжнім загартованим бійцем, готовим на все. Але все це завдяки величезній вірі навколишніх у мої сили. За що я їм безмежно вдячний. Тому дорогі абітурієнти запрошую Вас на навчання у цьому чудовому навчальному закладі. Аграрний ліцей-це хороший старт для Вас. Наші найдосвідченіші викладачі та майстри виробничого навчання знайдуть підхід до кожного студента і жоден не буде позбавлений їхньої турботи та уваги. Навчаючись у ліцеї Ви здобудете якісну освіту і станете висококваліфікованими робітниками!

,

Ставлю 5 зірок навчальному закладу Решетилівський професійно-аграрний ліцей імені Івана Григоровича Боровенського! Perfect! Радий, що навчаюся саме тут, ціную поважаю та люблю керівництво закладу, викладачів та студентів(але більше студенток:)* Під час навчання у ліцеї наша команда з воркауту(Street Workout) завдяки матеріальній та моральній підтримці стала лауреатами Міжнародних фестивалів мистецтв, зокрема у Болгарії, місті Кітен, переможцями та призерами змагань Всеукраїнського рівня! Прийняли участь і дійшли до третього кругу Всеукраїнського теле-шоу Україна має талант! Друзі! Рекомендую! Мега крутий спортивний та тренажерний зал! Аналогів якому немає в усій Полтавській області! Найкращі найпрофесіональніші викладачі, які знаходять підхід до кожного студента! Вчитися абсолютно неважко і паралельно досвід який ви отримуєте стане вам у пригоді на все життя!Студенти отримують стипендію та премії! Добротний гуртожиток з приємними задівучами.Випускникам гарантоване працевлаштування!

,

учился в 1999-2000 году, училище отличное, действительно были незабываемые годы, очень жаль, что мало времени было. Нила Петровна была классным руководителем и то, что сейчас она возглавила лицей, тогда еще ПТУ, это супер, она достойна этого. Я уверен, что лицей в надежных руках. Также хотелось передать благодарность всем преподавателям и мастерам за их понимание, терпение и самоотдачу, даже не всегда адекватным ученикам. Успехов и процветания Вам.

,

Хороший ліцей,вчителі класні,плюс тут стіпуха.Рекомендую.

,

Найкращий ліцей в світі. Розумні і відкриті душею викладачі, гарне відношення до дітей будь-якого рівня. Безкоштовне навчання , нормальна стипендія :)


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в смт Решетилівці, репетиторів в смт Решетилівці.