Острозьке вище професійне училище

Острожское высшее профессиональное училище




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

20
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Перше моя освіта після школи - фотограф в 1983, не закінчив (армія), потім весь трудовий стаж в Телекомі, але з 2017 знову фотограф, власник фотосалону. Не шкодую, по доходу так само не жили багато, але без керівництва. Можливо загляне сокурсник 1983-1984 якшо щось то пишіть:[email protected]

,

я навчався у цьому закладі 1991-1994 .і сьогодні маю дотепність розмовляти в інших країнах на їх рівні .дякую

,

Я також навчалася у цьому чудовому училищі,незнаю як зараз а у 2004-2007 роках,це було чудове училище і в гуртожитку я жила,іце були чудові роки.Особа подяка педагогу і мому класному керівнику Войцеховській Світлані Романівній,і майстру виробничого навчання Попович Мирославі Вікторівній захороше навчання і добре ставлення до учнів.Ви найкращі!!!!

,

Не навчальний заклад прикрашає людину а людина навчальний заклад.навчаючись в училищі отримала гідну і високооплачувану професію яка мені подобається,познайомилась з прекрасними педагогами знавцями своєї справи.на рахунок стипендії скажу так: якщо ти приймаєш активну участь у спортивному ,культурному,громадському житті училища і вчишся на відмінно то і стипендія виходить значно більша чим у інших.немає там хабарництва і здирництва.СВЄТІК РОМАНІВНА ВОЙЦЕХІВСЬКА Я ВАС ОБОЖНЮЮ І ЛЮБЛЮ!!!

,

Закінчила я училище я в 2014 році. Хочу сказати, що гроші тут тянуть як в університеті. Половина стипендіі (275 грн ) яку я отримувала за місяць йшла на училище. При вступі потрібно заплатити благодійний внесок 900 грн, наполягають щоб ми купляли студентський квиток, кожного року як йдеш на практику підприємець до якого йдеш повинен заплатити за тебе 200-400 грн але ніхто нехоче платити тому заплатити прийдеться тобі. Після закінчення училища потрібно дарувати подарунок для училища *добровільно*, хоча на це намікають відразу. Щодо гуртожитку після року прожитого в гуртожитку ти повинна зробити у своїй кімнаті ремонт (нові шпалери, покраска дверей, батарей, вікон, підлоги). В кімнатах в яких стоять пластикові вікна то не холодно а де стоять дерев*яні то цілу зиму мерзнеш. Але є і плюси, за виступи на свята (танці, спів, гуморески і т.д) виплачують грошові премії. За досягнення у спорті теж дають премії. Взагалом я б не радила вступати в це училище!


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Острозі, ЗВО/ВНЗ в Острозі, роботу в Острозі.