Нетішинський професійний ліцей

Нетешинский профессиональный лицей




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

16
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Нетішинський професійний ліцей-це місце ,де можна здобути і гарну професію і знання! Звичайно,якщо маєш бажання та мету в житті ,то це саме те місце на карті! Навчаючись у ліцеї вже другий рік,я задоволена всім! Дуже гарні викладачі,майстрі,цікаві моменти і в житті самого ліцею . Тут проходять різноманітні цікаві конкурси,виставки,є можливість проявляти себе і в художній самодіяльності ! Викладачі та майстри досить суворі до відвідування та до дисципліни ,але в той же час є професіоналами,які вміють знайти підхід до кожної особистості! Тут цікаво та круто!

,

За період навчання нпл я зустрілася з кльовими друзями, навчання інтересне, степуху за кожен місяць получаю. взяток я нікому не давала - ні при вступі ні при навчанні. ніхто тут не вимагає і не ставить питання ні про які бакси. приходьте і не пожалієте.

,

Я ше тільки буду поступати в цей заклад. По правді кажучи спочатку не дуже хотів, але після всіх розповідей своїх друзів (двоє з яких є відміниками) зрозумів що Нетішинський професійний ліцей це реально круто: викладачі реально чьоткі, стипендію платять, з розумінням ставляться до учнів, реальна можливість здобути потрібну в цей час професію (якщо хотіти звісно). Я зробив свій вибір і знаю що він правильний, раджу також вам задуматись і зробити правильний вибір!!! Документи вже подав!!))))))

,

мені дуже подобаїться цей ліцей ніколи не думала що так тяжко з ним розлучатися моїх 3 роки тут були дуже чудові ніколи не жаліла і жаліти не буду

,

Навчлась там 3 роки,якщо у селі де не має закінчити 11 класів,це дуже добре,що є такий ліцей,що можна здобути професію,житло в гуртожитку їдальня досить не погана. Майстри,вихователі,вчитилі,на погляд мій справедливі. На даний час,я їм вдячна....


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Нетішині, курси в Нетішині, роботу в Нетішині.