Перещепинський профессійний ліцей

Перещепинский профессиональный лицей




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

11
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Ліцей супер!Мені подобається навчатися в ньому, на жаль вже закінчую навчання, однак для мене це найкраще місце де я отримала знання, познайомилась з чудовими людьми .У мене прекрасні майстри та чудові викладачі! Обов'язково звертайся та здобувайте знання в стінах закладу!

,

Згадую ліцей дуже часто.Він для мене рідне місце,де я навчався нещодавно.Нині я працюю, та постійно буду вдячний педагогічному колективу ліцею за можливість навчатися та освоїти професію.Директор Олена Олександрівна Вайло, людина професіонал, вона дійсно педагог та спеціаліст найвищого рівня.Щиро дякую всім майстрам та викладачам,які мене вивчили.Я з гордістю говорю,що навчався в Перещепинському ліцею та раджу іншим йти навчатися!

,

Хочу порекомендувати Перещепинський ліцей всім хто закінчує 9 класи, я сам навчаюсь дуже задоволений рівнем знань які нам дають педагоги,майстри .Вдячний Годованик Леоніду Йосиповичу, Ткачук Ольгі Василівні,Тетяні Василівні вчителю української мови та багатьом іншим людям ,які працюють з дня заснування ліцею, вони професіонали.Працюйте ще довго років та навчайте учнів!Ми вас поважаємо та любимо!

,

Найкращий ліцей !!! Спасибі майстра, викладачам,директору за супер атмосферу!

,

Перещепинський професійний ліцей - це місце де кожний учень відчуває себе потрібним,важливим.Щиро дякую від свого імені та одногрупників директору Вайло Олені Олександрівні за мудрість,знання,доброту та любов,які ми отримали від вас.Ви вчитель від Бога!Низький вам уклін!


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Перещепині.