Підготовка до IELTS, TOEFL, PTE Academic



  • 945 грн за заняття (Індивідуальний курс, 90 хв заняття)

Про курс

Програми, які пропонує Tower – це набагато більше, ніж просто «розмовна англійська». Ми ставимось до питання навчання студентів максимально професійно та якісно. Всі курси центру доступні у дистанційному (online) форматі. Наразі навчання проводиться переважно за індивідуальною програмою, але в розкладі є декілька груп.

Пропонуємо як класичні курси англійської онлайн, так і English for Business, Presentation Skills, підготовку до міжнародних іспитів (IELTS, PTE Academic, CCL, TOEFL iBT, CAE, FCE, etc.)

Навчання проводять професійні викладачі, які мають міжнародні сертифікати (IELTS, TOEFL, CAE), а також дипломи CELTA, DELTA, TESOL, TKT, TEFL. Методика, перевірена успіхами наших студентів.

Підготовка до IELTS, TOEFL iBT та PTE Academic передбачає:

  1. Знайомство з технікою виконання модулів/секцій, критерії оцінювання.
  2. Максимум практики та рекомендації по кожному з модулів/секцій, вивчення особливостей виконання завдань та вимог; критерії оцінювання.
  3. Тренувальні тести, відповідно до ліміту часу, відведеного на виконання модулю/секції під час іспиту.
  4. Значне розширення словникового запасу (Vocabulary). Має на меті коректне та вільне викладення думок під час виконання усного та письмового модулів/секцій.
  5. Особлива увага приділяється письмовому модулю/секції. Розглядаємо опис графіків, таблиць, діаграм; види листів; структура та типи есе, робота над помилками.
  6. Рекомендації щодо підвищення балу.

Проводимо безкоштовне тестування для визначення вашого рівня англійської та надаємо рекомендації щодо вибору оптимальної програми навчання.

Навчальні матеріали включені у вартість курсів.

Інформація щодо курсів, підбір програми навчання та запис на пробне тестування за номером: [відкрити контакти](068) 383-62-62 (Telegram/Viber/WhatsApp).

Ми у соцмережах:

Іnstagram - https://www.instagram.com/tower_ua/

Facebook - https://www.facebook.com/tower.ielts 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.