Успіх, навчальний центр

Відеомонтаж та відеодизайн, Adobe Premiere, Adobe AfterEffects



  • 6 600 грн

Про курс

Термін навчання в групі курс розрахований 12 занять по 3 академічні години (5 занять Adobe Premiere і 7 занять AfterEffects) або індивідуальний графік (12 зан по 2 ак.години)

Ціна 6600 грн (3000 + 3600 грн), за курс / 7200,00 в інд режимі Ціна для фізичної особи.

Після закінчення курсу видається сертифікат

Можливо навчання індивідуально і по скайпу!

Програма курсу:

Тема №1. "Знайомство з системою Adobe Premiere CS6. Найпростіший монтаж"
Основи монтажу: формати зйомки і зберігання цифрових відеоматеріалів, методи цифрової компресії, носії і засоби доставки / відтворення відеоматеріалів. Інтерфейс програми Adobe Premiere Pro CS6

Тема №2. "Анімація і відеоефекти в курсі відео графіки"
Методи створення і накладення відеоефектів.

Тема №3. "Робота з титрами в курсі відео графіки"
Методи створення титрів. Створення і розташування в кадрі простих користувальницьких титрів. Вивчення вікна тітровальщіка Adobe Premiere Pro.

Тема №4. "Захоплення / копіювання відзнятих матеріалів. Робота зі звуком"

Тема №5. "Комплексний монтаж відео". Імпорт в проект матеріалів в окремі папки, правильна організація структури вікна проекту, що дозволяє ефективно працювати з великими обсягами вихідних матеріалів.

Тема №6. "Знайомство з системою Adobe AfterEffects CS6. Композітінг в курсі відео графіки"
Введення в композинга. Знайомство з програмою. Короткий огляд основних графічних програм. Введення в цифрове відео.

Тема №7. "Управління проектом і переглядом відеоматеріалу" Інтерпретації імпортованих файлів. Поняття інтерпретації файлів. Оновние параметри інтерпретації (альфа-канал, частота кадрів, поля, PAR, LOOP і т.п.). Інтерпретація різних форматів файлів.

Тема №8. "Багатошарові композиції. Створення складної анімації в курсі відео графіки" Поняття відеокомпозиції. Вікно COMPOSITION і його основні параметри. Способи створення нових композицій. Робота зі зв'язаними вікнами.

Тема №9. "Робота з тривимірними шарами. Створення спецефектів" Введення в тривимірний простір в AЕ. Створення та основні параметри камер. Ортографической і перспективні види.

Тема №10. "Робота зі спецефектами в курсі відео графіки" Поняття настроювальних верств в АЕ. Спільне використання ефектів в AЕ і Photoshop. Основні інструменти кольорокорекції. Ефекти розмивання і різкості, особливості їх прімненія при роботі з відеоматеріалом.

Тема №11. "Робота зі звуком в AfterEffects. Комплексний композітінг" Робота зі звуком. Мікшування звуку. Відображення звукової інформації на екрані. Налаштування загальної гучності звуку кліпу.

Детальніше з програмою курсу Ви можете ознайомитися на сайті 

http://www.uspeh.ua/kursy/shkola-videomontazha-i-audiomontazha.html

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.