Мʼязово-Структурний Хіромасаж обличчя



Про курс

На сьогоднішній день ця методика є найпопулярнішою і широко використовується фахівцями в Україні та за її межами! Вирішує косметичні та вікові проблеми.

М'язово-структурний хіромасаж ©- техніка глибокого впливу на нервово-м'язовий апарат з метою покращення тургору шкіри та зняття психологічного стресу всього організму.

Хіромасаж відрізняють велику різноманітність прийомів та оригінальні сполучні елементи. Це у свою чергу знімає рамки з майстра, який сам визначає, які прийоми будуть найефективнішими в тому чи іншому випадку.

В хіромасажі переважають прийоми розминання (більше 100), що дає можливість повноцінніше впливати на м'язову, суглобову, судинну та нервову системи.

Дуже тонко впливаючи на різні тканини, складаючи індивідуальні схеми масажу, фахівець може зробити неповторною кожну процедуру, максимально впливати на всі функції організму. Завдяки малюнку масажу, що постійно змінюється, значно підвищується ефект від процедури.

Хіромасаж обличчя - методика догляду за обличчям, шиєю, плечима та зоною декольте. Приводить до приголомшливих ефектів – покращується овал обличчя, шкіра набуває тонусу, дрібні зморшки зникають, відбувається збагачення клітин киснем, виводяться шлаки та токсини, завдяки чому ваш пацієнт буде виглядати молодшим і здоровішим.

Хіромасаж тіла - це масажна техніка, комплексного та глибокого впливу на м'язово-зв'язувальний апарат. Застосуємо при таких проблемах як м'язові контрактури, остеохондрози, артрити та артрози, моделювання фігури та багато іншого. Результати настільки вражаючі, що клієнт навряд чи колись відмовиться від послуг майстра. Адже у ваших руках секрет молодості та здоров'я, і ви вмієте ним користуватися!

Спеціаліст отримує величезну базу алгоритмів для індивідуальних сеансів масажу, самостійного складання масажних схем.

Високоефективність прийомів хіромасажу дозволяє вирішувати багатопланові проблеми клієнтів і робити неповторною кожну процедуру, максимально впливаючи на всі функції організму.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.