Перший  учбовий  центр

1С Бухгалтерія



  • 4 000 грн на місяць

Про курс

До програми навчання входять такі курси на базі програми «1С:Підприємство 8

Курс «Оператор»

Курс «Бухгалтер 1с Підприємство 8»

Курс «Оператор» – це курс необхідний для тих, кому необхідно вивчити роботу в програмі «1С:Підприємство 8» з нуля без знань бухгалтерського обліку. Наприклад, для роботи оператором 1С, секретарем з навичками роботи з первинною бухгалтерською документацією. Навчання на курсі "Оператор" - це практика з першого уроку слухач курсів зможе: освоїти принципи роботи з програмою, особливості внесення змін до інформаційної бази програми в режимі користування, вести за допомогою програми 1С:Підприємство, версії 8 операції з приходу, витрат, переміщень , списання товарів, а також інші необхідні операції у програмі, оформляти у друкованому вигляді необхідні документи, що виводяться з бази.

Курс Бухгалтер 1с Підприємство 8» - (бухгалтерські курси для початківців) - у цьому курсі даються базові знання за програмою 1С для тих хто знає теорію та методику бухгалтерського обліку і як мінімум закінчив куси з бухгалтерського обліку.

Курс «Бухгалтер 1с Підприємство 8» - цей курс призначений для бухгалтерів, які планують професійно працювати з сучасною версією програми «1с Підприємство 8». Підприємство 8». У курсі розглядається автоматизація операцій з складання первинних бухгалтерських документів, проводок, балансу та інших завдань бухгалтерського обліку, що часто повторюються.

Отриманих на курсах знань (всі етапи навчання) достатньо для самостійної роботи на посаді бухгалтера Після закінчення навчання видається свідоцтво

Час проведення: заняття проходять індивідуально та у зручний час.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ірина,29.12.2023, 19:39
Скільки триває навчання? Чи будуть практичні завдання?
Наталія Валентинівна,02.01.2024, 16:40
Ірина,навчання 10 годин.Тільки практични заняття.Заняття індивідуальні. Курс розрахован на бухгалтерів, які знають методику бухобліку.
Альбіна Погода,19.01.2023, 20:03
Добрий вечір. Термін навчання уточніть по напрямку Оператор. Чи буде надаватися сертифікат про закінчення курсів
Наталья+Валентиновна,20.01.2023, 18:34
Альбина,такого направления- "оператор" у нас нет. У нас курс для бухгалтеров.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.