Англійська мова



  • 560 грн

Про курс

Ви можете вибрати курс англійської як українською, так і російською мовами, різних рівнів, від рівня для початківців до вищого! Просто переходьте на наш сайт за посиланням, вибирайте мову, рівень і вчіть англійську в своєму власному ритмі, там, де вам комфортно.

Методика курсу розроблена для самостійного вивчення. Матеріал поданий у легкій ігровій манері, тому навчання проходить легко і ефективно. Підтримка викладача гарантована кожному студенту.

Курс включає: навчальні посібники, аудіозаписи (начитані носіями мови), онлайн версію курсу. Різноманітність навчальних матеріалів створює ефект занурення в мовне середовище. Ви вчите мову і розважаєтесь одночасно! 20-30 хвилин на день - рекомендований час для занять. Не так багато, щоб набриднути, але досить, щоб вивчити!

Після закінчення курсу для початківців ви освоїте близько 2 000 нових слів, будете читати, писати і говорити англійською. Ви отримаєте Сертифікат, а також приємний подарунок від школи: перші два уроки курсу Англійська для середнього рівня.

За цим посиланням ви можете записатися на навчання і отримати знижку.

Хочете попередньо ознайомитися з методикою і програмою курсу? Качайте безкоштовний пробний урок тут!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.