Перукар



  • 14 500 грн за курс

Про курс

Вибір професії - один з найважливіших кроків у житті кожного. Яку професію обрати, щоб відчувати себе комфортно? Де вчитися? Буде обрана професія перспективною і надалі? Ці та багато інших питань треба вирішувати тому, хто хоче отримати свою першу професію або змінити сферу діяльності.

Проблему вибору професії допоможе вирішити академія навчання майстрів індустрії краси. Ми пропонуємо пройти навчання за сучасними програмами провідних світових шкіл.

Академія краси "Irma" проводить навчальны курси перукаря.

Двері студії завжди відкриті для тих, хто прагне вчитися, досягати нових верші і вдосконалювати себе.

Академія краси Ірма представляє чотири напрямки перукарень курсів: "Курс для новачків, курс" Інтенсив "(підвищення кваліфікації)," Колорист-експерт "," Салонні стрижки ".

Курс для новачків

Цей курс являє собою заняття з тими учнями, які повинні освоїти базу перукарського мистецтва. Протягом курсу ми зможемо забезпечити Вам: максимальну кількість практики, розстрочку на навчання, моделі та інструменти. В курс входить: всі види процедур по догляду за волоссям(кератин, ботокс, бустап, керапластіка, ламінування, біозавивка, телассо-терапія, шоколадне обгортання, стимуляція росту волосся). У цей курс входять дані напрямки:

  • різнотипні стрижки;
  • колористика;
  • актуальні техніки накруток;
  • зачіски.

Тривалість курсу 30 занять. кількість місць обмежена.

Курс "Інтенсив"

Курс інтенсив: курс для практикуючих майстрів, тривалість 15 занять. В курс входить: техніки англійських стрижок від світових брендовTONI & GUY і VIDAL SASSOON.

Колористика: покрокове динамічне знайомство з актуальними техніками фарбування -шатушь, балаяж, омбре, сомбра, венеціанське, каліфорнійське мелірування, аirtouch.

Оволодівши цими унікальними техніками в процесі навчання, Ви відкриєте для себе нову сторінку у своєму професійному житті.

Курс "Колорист-експерт"

Курс перукар-колорист: в рамках цього курсу Ви: освоїте базову колористику. З першого заняття ми починаємо вивчати роботу з натуральним пігментом, проходимо змички, порошки, які не пігментовані волосся, блокові фарбування, яскраві розтяжки, постільне зонування, первинне забарвлення, техніки шатуш, балаяж, венеціанське мелірування, air touch. По закінченню Ви отримуєте диплом "колорист-експерт".

Тривалість курсу 10 занять, при цьому плойки, фени, праски, матеріали, моделей надає студія.

Курс "Салонні стрижки"

На цьому курсі Ви проходите всі можливі стрижки, є можливість попрацювати з різною структурою волосся, опанувати унікальною технікою по системі ABC .Золотий базис, який є фундаментом і ключем, для стрижок люкс-класу. У 8 денний курс входить: знайомство з трьома формами (трикутник, коло, квадрат) і трьома фундаментальними елементами будь-якої стрижки (лінії, градуювання, шари). Крім того в ході навчання Ви дізнаєтеся всі секрети створення класичного градуйованого бобу і багато іншого.

Це унікальна можливість зануритися в світ коротких, градуйованих, геометричних стрижок і різноманітних чітких форм! Ми забезпечуючи слухачів моделями. Робочі інструменти слухачі беруть з собою.

Організація: Академія краси "Irmа"

Контактна особа: Татьяна

Сайт: www.irmaofbeauty.com.ua

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Софія,11.11.2022, 00:43
Добрий вечір, скільки коштує курс, можна навчатися у вихідні тільки? Або після школи? Напишіть мені в телеграм будь ласка@hugohuk
Катерина,06.09.2018, 19:56
Доброго дня. Чи проводиться навчання по кератиновому вирівнюванню волосся і яка вартість курсу, якщо вони проводяться?
Ася,23.01.2016, 00:42
Добрый вечер! Скажите стоимость. И что нужно иметь при себе? Как совместить время с курсами и учебой. Спасибо . Жду ответа [email protected]

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Житомирі, ЗВО/ВНЗ в Житомирі, коледжі в Житомирі, репетиторів в Житомирі, роботу в Житомирі.