Літній англомовний дитячий табір



  • 3 500 грн за курс

Про курс

Запрошуємо зануритися в англомовне середовище табору Summer camp дітей від 6-ти до 11-ти років, та провести незабутні канікули у команді прекрасних педагогів і веселих аніматорів.

Щодня з дітьми працює досвідчений педагог з помічником (креативний аніматор) та гість з іноземної країни - native speaker.

Ми пропонуємо цікаву тематично-пізнавально-розважальну програму, а саме:

  • вдосконалення навичок англійської найефективнішим способом - спілкуванням з носієм;
  • командні та спортивні ігри на свіжому повітрі (локація Голосіївського парку);
  • творча майстерня: різноманітні майстер-класи та креативні проектні роботи;
  • квести, вікторини, та багато іншого.

Також кожного тижня дітей чекають незабутні враження від запланованих нами екскурсій, вечірок та різних розважальних заходів!

Режим роботи таборуз понеділка по п'ятницю з 8:30 до 19:00.Вартість одного тижня, з усіма активностями 2500 грн, додатково сплачується харчування. Вартість повного раціону на день 120 грн: сніданок 20 грн, обід 70 грн, вечеря 30 грн. (сніданки можна не замовляти).

В разі авансової оплати 4-х тижнів (та більше) вартість одного тижня складатиме 2300 грн.

За додаткову плату ми пропонуємо відвідування басейну, вартість біля 120-130 грн грн. (в залежності від к-ті бажаючих). Відвідування басейна 2 раза в тиждень.

Ми починаємо роботу з червня та будемо з Вами протягом двох місяців. Кількість місць обмежена, записатися можна за телефонами.

Чекаємо на Вас!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.