Діскавері, освітній центр

Англійська мова для школярів, підготовка до ЗНО



  • 200 грн за заняття

Про курс

Набір в групи «Комплексна підготовка до ЗНО: Англійська мова»

Програма розрахована на 32 тижня підготовки (96 акад. годин).
Тривалість заняття - 90 хв.
Вартість одного заняття індивідуально – 200 грн.

У роботі ми використовуємо новаторський підхід, закладений в основу нового підручника англійської мови In Touch. Це по-справжньому прогресивний підхід до процесу навчання дітей цієї вікової групи.

Весь процес навчання складається з різних цікавих і творчих завдань, які вдало поєднуються і сприяють оволодінню усіма необхідними навичками мовленнєвої діяльності.

Більш детально можна ознайомитись:

Наш сайт: www.discovery.sumy.ua

наша группа в Facebook: https://www.facebook.com/pg/discovery2007/posts

Весь курс складається з трьох підручників, відповідних трьом віковим групам цієї категорії дітей-підлітків: 12-13 років, 13-14 років, 14-15 років.

  • Кожен блок підручника має чітку трьохетапну структуру: презентація, розуміння і практика. Це сприяє ефективному оволодінню навчальним матеріалом. Всі завдання і види роботи мають максимальну комунікативну спрямованість.
  • Розділи Real-life Situation, Stories, Cartoons і In Touch Club Magazine і аудіоматеріали кожного уроку містять захоплюючий для підлітків пізнавальний і мотивуючий їх до вивчення матеріал.
  • Посилений лексичний запас і граматика, які забезпечують хороший граматичний і лексичний рівень оволодіння мовою. В кінці кожного розділу - граматичний довідник і список нових слів.
  • Захоплюючі творчі завдання для опанування всіма необхідними комунікативними навичками.
  • В кінці підручника - міні-п'єса, яку можна зіграти на занятті "Англійська театр".
  • Багато завдання складені в форматі ЄДІ (єдиний державний іспит) і ДПА (державна підсумкова атестація) з англійської мови. Це свідчить про те, що діти вже на цьому етапі морально і технічно привчаються до роботи в форматі ЄДІ, будь-якої категорії міжнародного Оксфордського або Кембриджського іспиту, не кажучи вже про ЗНО!

Кількість місць в групах обмежена – до 8 слухачів в кожній групі. Заняття проводяться за адресою: м. Суми, вул. Привокзальна, 25 (Агротехсервіс), кабінет 209, освітній центр "Діскавері". Довідки за телефонами компанії, Валентина Михайлівна.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.