Web дизайн



  • 2 750 грн на місяць

Про курс

Курс web-дизайну побудований на сучасних принципах проектування та розробки сайтів. Навчання проводиться за комплексною програмою і включає в себе принципи WEB-дизайну, розробки дизайна сайтів і інтерфейсів, UI / UX, створення flat ілюстрацій, робота з зображеннями.

На курсі  ви освоєте роботу з  графичними редакторами, основами композиції, теорії кольору, а також навчитесь  аналізувати ринок та цільову аудиторію, що дозволить  почати свою кар'єру web дизайнера.

Після закінчення навчання випускники матимуть власне портфоліо робіт, а найкращим запропонують стажування.

На курсі вивчаються такі програми:

  • Adobe illustrator
  • Adobe photoshop 
  • Figma

Як проходить навчання?

  • 90% практики

    Практика с першого дня навчання: робота над реальним проектом для портфоліо.

  • Подтримка викладачів

    Закритий Telegram чат групи з викладачем, розбір домашніх задань і регулярний зворотній зв'язок.

  • Кар'єрні івенти

    Онлайн екскурсії в топові IT-компанії, тренінги по Soft Skills і подготовка до працевлаштування.

Детальніше про курс можна дізнатися на нашій web-сторінці 

http://www.schoolwebdesign.dp.ua/computer-graph.html

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Вікторія,12.01.2024, 15:24
В цій школі навчалася моя донька. Навчання тривало 6 місяців, залишилися дуже задоволеними. По перше дуже сподобався індивідуальний підхід до кожного учня. Привітливий та відкритий до спілкування викладач. До якого можна було звернутися, якщо щось було не зрозуміло під час уроку. Після занять була технічна підтримка від викладача в телеграм чаті. Дуже сподобалося те що в цій школі серйозно ставляться до навчання. Ніколи не одне запитання не залишилося без відповіді. Якщо пропускали заняття то нам надавали відеозапис уроку, та була змога 30 хвилин перед заняттям індивідуально позайматися з викладачем. Донці дуже сподобалося навчання, а мені як мамі те що у ми прийшли до певного результату. Гарно освоїли програми,які вивчали. Здобули нові знання. З недоліків для мене була це ціна, як я вважала трішки задорого для підлітка. Але як виявилося воно того варто було.Дякую нашому викладачу Анні.
Алёна,11.07.2017, 14:38
Я хотела сменить профессию, поэтому пришла в "Школу Web-дизайна", которая стала прекрасным стартом в мире вёрстки. Скажу честно, до этого не имела опыта в web-программировании и было немного страшно, вдруг не потяну. Но после первого занятия "затянуло" :))) 5 месяцев пролетели незаметно. С занятий всегда уходишь в отличном настроении. Анастасия легко излагала материал который мы на уроке закрепляли практически. После каждого урока было домашнее задание, которое также помогало на практике закрепить и выявить пробелы в знаниях полученных на уроке, и давало возможность развиваться за рамками курса. В любом случае нужно понимать, от преподавателя зависит многое, но всё же стержнем успеха является именно желание и труд самого ученика.
Татьяна,08.08.2016, 11:36
Неделю назад закончила курс Специалист web-дизайна.Курсы понравились, шла на курсы ни чего не знала в веб программировании, сейчас умею верстать сайты, изучила фотошоп, знаю как создается графический дизайн сайта. Уже даже есть свое не большое портфолио работ. Понравилось то что когда я отсутствовала на занятии, то мне преподаватель присылал в электронном виде пройденный материал урока. Из недостатков - очень душно в учебном классе было, нету кондиционера. Вообщем спасибо школе веб дизайна, за хорошие курсы, они мне дали мне хорошую базу для старта.
Антон,01.12.2015, 11:46
Закончил курс JavaScript, Php. Учился целенаправленно, так для дальнейшей работы нужны были знания JavaScript и Php. Начиная обучатся на курсах у меня не было опыта программирования, после прохождения курса я хорошо освоил эти языки программирования. Программа курса мне очень понравилось, вернее понравилось то что у нас было очень много практических занятий, много практики. Еще плюсом было то что школа предоставила свои учебные материалы, книги и диски Вообщем спасибо большое!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.