IT Step Academy, міжнародний навчальний центр у сфері ІТ-освіти

Front-end Developer, проектування та розробка інтерфейсів для web-додатків та сайтів



  • 4 250 грн на місяць (деталі за телефоном)

Про курс

Сучасне життя кожної людини дуже міцно пов’язане з інтернетом. Робота, покупки, фільми, музика, спілкування з друзями – все це ми робимо за допомогою мережі. Безліч можливостей відкрито для нас, і все це завдяки спеціалістам, які називаються web-розробники.

Web-розробка – одна з найбільш затребуваних та високо оплачуваних професій, вона налічує декілька більш вузьких галузей: Front-end, Back-end, Full Stack Web-розробка. Для того, щоб пов’язати своє життя з однією з цих професій, необхідно зрозуміти, хто чим займається та за що відповідає.

Front-end розробник

Робота Front-end розробника – це те, що ви бачите на кожному сайті. Користувачі взаємодіють тільки з тією частиною веб-сторінки, над якою працювали розробники. Меню, шрифт, фон та інші деталі, які ми бачимо, створені за допомогою HTML, CSS і JavaScript, контролюються браузером, який встановлений на комп'ютері користувача.

Навички та інструменти

Front-end розробник займається створенням «обличчя» сайту, тою частиною, яку бачить користувач. Щоб користувач був задоволений усім і розумів, як працювати з сайтом, розробнику необхідно знати мови програмування HTML, CSS і JavaScript, а також вміти працювати з фреймворками Bootstrap, AngularJS, бібліотеками типу jQuery і технологією Ajax, яка дозволяє звертатися до сервера без перезавантаження сторінки, а це живий пошук, елементи інтерфейсу, динамічне підвантаження сайтів.

Якщо уявити Інтернет-сайт як будівлю, можна сказати, що Front-end розробник відповідає за зовнішній вигляд, фасад сайту, над яким працювали Back-end розробники.

Під час роботи, Front-end розробник має співпрацювати з дизайнерами та UX-аналітиками. Спілкування з іншими командами розробників є дуже важливим, воно допомагає краще розуміти цілі і потреби бізнесу і потім пропонувати рішення, які будуть краще відповідати цілям бізнесу.

Як стати Front-end розробником

Опанувати цікаву, творчу, перспективну та затребувану професію, яка буде приносити не лише задоволення, а й високий прибуток, можна лише за рік. Саме для цього був розроблений курс «Front-end Developer – проектування та розробка інтерфейсів для web-додатків та сайтів» в IT STEP Academy. Під час занять студенти познайомляться з усіма технічними нюансами та зможуть працювати над власними web-проектами чи зайняти престижну посаду в ІТ-компанії.

У програмі курсу:

  • Верстка (HTML5, CSS3)
  • JavaScript
  • ECMAScript
  • JQuery
  • Adaptive design
  • Bootstrap
  • KnockoutJS
  • Require.Js
  • Розробка власного проекту в команді

Дізнатися деталі про курс та програму навчання можна за посиланням

Форми навчання:
На базі IT Step Academy діє перший ІТ-університет в Україні, який спеціалізується на ІТ-освіті - «IT Step University» та ліцензована загальноосвітня школа нового покоління з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов - IT step school

У школі викладають за авторською програмою навчання, яка дає дитині практичні знання і спрямована на майбутнє, а сучасні технології вивчають не лише як окремий предмет, а й інтегрують у звичайні дисципліни.

IT Step school - це кращі європейські методики, сучасні погляди, висококваліфіковані вчителі та дружня атмосфера!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.